tiistai 31. joulukuuta 2013

Joululahjoja

Heippa! Ajattelin tulla vilauttamaan niitä aiemmin luvattuja joululahjojamme. Osa oli jo ehtinyt tulla otetuksi käyttöön, mutta tässä kaikki, jotka onnistuin haalimaan kokoon. Ilmeisesti olimme osanneet olla kilttejä - sen verran kivoja juttuja pukinkontista paljastui.


- valkoinen Soda Stream ja muutama makupullo

Tämä taisi olla isoin toiveemme ja sen saimmekin, jee! Värikin on kaunis.






- sähköhammasharja ja vaihtopäitä siihen

Tämä on ollut pitkään hankintalistalla, mutta tulipa kerrankin toivottua lahjaksi!


- sarastusvalo, koska aiempi meni syksyllä rikki

Philipsin tämänhetkiset mallit eivät miellytä omaa silmääni - etenkään, kun niissä näytön valo on oranssi...  Niinpä toivoimme tätä kyseistä mallia, josta löytyi radio ja monta muuta hyvää ominaisuutta. Toimii hyvin, ainakin yhden käyttökerran perusteella. Vielä pitäisi hommata toinen kappale, sillä meillä tuppaa tulemaan yhdestä kiistaa... haha.


- kaksi alaan liittyvää opusta, joita toivoin ja yksi muu kissakirja

Aloin jo innolla lukea tuota kissapraktiikkaopusta, sillä sen ensimmäinen luku käsittelee kissaystävällisen vastaanoton rakentamista ja mm. kissaystävällisiä otteita ja toimenpiteitä klikalla. Tykkään siitä, että kirjassa on paljon kuvia! Kahteen muuhun en ole vielä ehtinyt perehtyä.


- Muurlan ihania poroaiheisia astioita: tarjotin, kaksi kuumajuomalasia ja tuikkukippo. Ilmeisesti poroinnostukseni on huomattu!


- Tangle Teezer -hiusharja ja Nina Riccin hajuvesi.

Olen haaveillut kyseisestä hiusharjasta siitä asti, kun sitä ensimmäisen kerran alettiin hypettää blogeissa. Tajusin pyytää sitä lahjaksi vasta nyt ja täytyy sanoa, että tästä tuli kyllä minunkin vakkariharjani. Se selvittää hiukset helposti ja hellästi, tykkään! Ja tuota hajuvettä olen haikaillut ties kuinka pitkään. O olikin sen jostakin vanhasta joululahjatoiveitani käsitelleestä postauksesta bongannut


- Luhdan limenväriset pussilakanat ja Finlaysonin harmaat koirapyyhkeet.

Tykkään, sopii meille! 


- iso kasa leffalippuja ja kissa-aiheinen seinäkalenteri

Perinteisiä, mutta tykättyjä!


 - Sukkia, tumppuja ja muuta tarpeellista lämmikettä - tässä vain osa

Vain se pakkanen puuttuu, we're prepared!


- valtavat kaakaomukit ja raakasuklaan valmistuspaketti. Nam nam!


- O:n puolelta saimme mm. näissä kuvissa pilkistelevän suuren lampaantaljan, yllänäkyvän kauniin valokranssin ja allanäkyvän Jamie Oliverin paistinpannun.


Ihan nappivalintoja nämäkin!

6 kommenttia:

  1. Onko soda streamiin sokeroimattomiakin makuja? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole suoraan sanottuna ehtinyt vielä kauheasti perehtyä :) Jotain lighteja ainakin on. Mutta esim. hapottamalla aitoa sitruunamehua saa varmasti sokeritonta juotavaa :P

      Poista
  2. Ääk, mistä nuo ihanat kissatumput on ostettu? tai jos tiedät kun lahjaksi sait...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En voi olla varma, mutta veikkaisin Tallinnaa :) Ainakin muistuttavat kovasti sellaisia, joita siellä vanhankaupungin pikkuputiikeissa näimme!

      Poista
  3. Tarpeellisia lahjoja, sellaisia joita olisin itsekin voinut toivoa. Tangle teezer on tosiaan hyvä harja, ammatikseni heiluttelen saksia joten ihan senkin takia niitä löytyy meiltä useampi kappale. Kaikki saavatkin multa aina hiusaiheisia lahjoja, kuten tangle teezereitä. Kummitytötkin on jo saaneet ne lasten versiot :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kampaaja suvussa olisi kyllä mahtava juttu! Pysyisi ehkä nämä hiusasiat paremmin hallinnassa! :D

      Poista