sunnuntai 1. joulukuuta 2013

1. luukku

Hyvää ensimmäistä adventtia kaikille ihanille lukijoilleni täältä lumipeitteiseksi muuttuvasta Mäntsälästä! Meillä on ollut erittäin kiireinen päivystysviikonloppu, joka alkoi siis perjantai-iltapäivänä ja jatkuu maanantai-aamuun, mutta juuri nyt ei satu olemaan yhtään potilasta, joten ehdin kirjoitella teille muutaman rivin.
Harkitsin tämänvuotista joulukalenteria pitkään, sillä tänä vuonna minulla ei ole yhtä paljon aikaa askarrella kaikkea ylimääräistä kuin viime vuonna. Klinikkavuosi ja yksi edessä oleva tentti vaativat varmasti veronsa. Päätin kuitenkin yrittää, sillä mielestäni on tärkeää raivata elämäänsä tilaa niille asioille, joista eniten nauttii. Ja tämä joulupuuhastelu on juuri sellaista.

Yritän olla ottamatta stressiä tästä projektista ja joskus muut kiireet saattavat ajaa sen edelle. En siis lupaa luukkua joka päivälle, enkä myöskään yhtä montaa askartelu- tai DIY-projektia kuin viime vuonna, mutta toivottavasti hiukan joulufiilistä kuitenkin.

Ensimmäisen luukun aiheena on adventtikynttelikkö, jonka askartelin jotakuinkin kotoa löytyneistä materiaaleista.


Tähti- ja helminauhat kuorin viimevuotisen höyhenkranssin ympäriltä - tänä vuonna se saa olla hiukan pelkistetympi. Numeron leikkelin mustasta tarrasta ja kynttilät ostin Prismasta. Kynttilöiden alusta on yksi perinteisistä halloween-tarjoiluastioistamme.


Kissataloudessa tosin kun elellään, niin kynttilät jäävät todennäköisesti polttamatta ja sijoituspaikka valitaan muutenkin niin, että kissat eivät pääse asetelmaan käsiksi, mutta ihan kaunis koriste siitä mielestäni noinkin tuli.

Etenkin, kun iltahämärässä kokonaisuuden valaistuksena toimivat pienet pattereista virtansa ottavat ledit.


6 kommenttia:

 1. voi apua <3 pelastit mun joulun tekemällä tän!
  On niin ihana aina kattoa mitä suloista ja jouluuista oot saanut aikaan! Lisäksi täältä saa aina hyviä vinkkejä joululahjoihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva että joku tykkää! :) Ei tosin kannattaa odottaa liikoja, en tiedä paljonko mitään joululahjavinkkejä ehdin tänä vuonna antaa :P

   Poista
 2. Oikein on nätti, noin se syntyy kätevissä käsissä "siitä mitä kotoa löytyy" :) Me kans kissataloudessa suositaan patterisysteemejä.
  - Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Kissat kyllä asettaa lisähaastetta koristeluille :D

   Poista
 3. Ihanaa, kiitos joulukalenterista taas! :)

  VastaaPoista