sunnuntai 8. joulukuuta 2013

8. luukku


8. luukku ja niin vain on joulukuun ensimmäinen viikko pyörähtänyt ohi. Tämän viikonlopun olemme juosseet jouluostoksilla, saunoneet, nauttineet hyvästä ruuasta ja mukavasta kotoilusta. Täydellinen pidennetty voimienlatailuviikonloppu! Pieniä askarteluprojektejakin olemme toteutelleet ja tässä niistä yksi.


Mulla jäi viime vuoden jouluaskarteluista runsaasti yli kutistemuovia, jota en vuoden aikana ole tullut käyttäneeksi mihinkään. Pohdin pitkään, että mitä siitä tänä vuonna värkkäisin ja keksin lopulta, että läpinäkyvästä kalvostahan syntyisi helposti lumihiutaleita, jotka puolestaan sopisivat kivasti arkisiksi, talvisiksi koruiksi. Siispä tuumasta toimeen!

Piirsin kutistemuoviarkille löytämäni lumihiutaleen silhuetin ja leikkelin sen kynsisaksilla irti. Melkoista näpertämistä, ettenkö sanoisi. Lopuksi tein hiutaleeseen rei'ittimellä reiän korurengasta varten. Sama kertaa kolme, viisi minuuttia 200 asteisessa uunissa, korurenkaiden sekä korviskoukkujen kiinnitys ja uusi korusettini oli valmis!


Tykkään setistä kovasti! Jos olisin törmännyt vastaaviin kaupassa, olisin luultavasti kiikuttanut ne saman tien kassalle. Niin mun näköisiä!

6 kommenttia:

 1. Kauniit korvikset :) Mitä muuten Iippuselle kuuluu ja yleensäkin koiralaumalle? Joko ne hengaavat taas sovussa samassa tilassa vai onko koiraportti käytössä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ledin tulo on piristänyt molempia tyttöjä kovasti - Taikkiksen kanssa vetävät kunnon juoksuhippaa melkeinpä päivittäin, Iippu ei niin paljon leiki, mutta on muuten selkästi iloisempi ja innokkaampana lähdössä ulos kuin jos lähtisi yksin = häntä heiluu, peppu heiluu ja koira tekee leikkiin kutsuja :) Samoin, kun saavat olla vapaana yhdessä, niin Iippu touhottaa Ledin kanssa kyllä samoja reittejä. Toisiaan eivät tytöt edelleenkään siedä ja olemme jo totutelleet ajatukseen, että eivät ehkä tule enää sietämäänkään, eli koiraportti on välissä so far.

   Poista
 2. Upeat. Tuollaisia vois tehdä vaikka myyntiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks :) Kutistemuovijutut voisivat kyllä olla ihan hyvä myyntiartikkeli vaikka joulumyyjäisissä :)

   Poista
 3. On kyllä kauniit korut! Ja vielä kun itse tietää että ne on omin pikku kätösin väkerrettyjä :) Ihanan näköinen myös tuo teidän uusi laumanjäsen, vaikken itsekään olisi sheltiksi tunnistanut. Onnea on oman lauman läsnäolo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän :) On herra kyllä omaankin silmään varsin tumma, eli ei mikään ihme :)

   Poista