tiistai 25. tammikuuta 2011

Joko pian on viikonloppu?(Oli siitä joku hiiri juossut :D)

Riks, raks ja poks. Molen rikki. Ja nyt on vasta tiistai. Tai ehkä maanantai toista kertaa?

Nämä menossa olevat kurssit ovat osoittautuneet juuri niin työläisiksi, kuin pelkäsinkin. Se on kuitenkin yllättänyt, että tykkäänkin näköjään parasitologiasta paljon enemmän kuin patologiasta. Ehkä innostavat luennoitsijat vaikuttavat asiaan.


"Ihana pullukka" oli luennoitsijan kommentti madosta. Samaan aikaan, kun me opiskelijat koimme puistatuksen tunteita...

Ilmeisesti eläinrakkaus yltää joillakin aina parasiitteihin asti ;)Otodectes cynotis - korvapunkki
"Aika sympaattinen."
"Katsokaa miten söpöjä!"

Trichodectes canis - koiran väive -

... unable to locate the cute...

Vaikka täytyy kyllä itsekin myöntää, että koin pahoja omantunnontuskia muinoin kenttäsirkkoja kasvattaessani. Tai lähinnä niitä kasvatteja pakastaessani. Ihan kuin olisi pettänyt toisten luottamuksen :(

Mutta ne olivatkin söpöjä! Oikeasti :D

Kaikki ilmaistavara on kivaa - tämä erityisen kiva! Ehkä jopa hyödyllinen ;)
Viikonloppu sujui aika rauhallisissa merkeissä perjantain tupari-synttäri-läksiäisbileitä lukuunottamatta. Jatkoille eksyimme johonkin keskustan suomenruotsalaisbaariin, oli aika hupaisaa :D Aina siihen asti, kunnes asemalla tajusin hukanneeni lompakkoni. Luojan kiitos se löytyi sitten em. baarin narikasta. Olisi saattanut tulla siellä pakkasessa hiukan äitiä ikävä, jos sitä (+matkakorttia) ei olisi löytynyt.Eilen jatkui myös agility pitkästä aikaa. Luulin, että meidän "huimitenjännää" -treenit kotipuolessa olisivat taannuttaneet Iippua, mutta päinvastoin - jotakin tuntui loman aikana loksahdelleen paikalleen sen pikkuisessa pääkopassa. Ekaa kertaa nimittäin tuntui, että mulla on koira, joka seuraa ohjausta! Se oli hieno tunne se :)

Keppejäkin viipotettiin samaan tahtiin kuin ennen jouluja ja rengaskin meni kivasti. Seuraavaa kertaa odotellessa :)


Lumikökkö nenun päällä. Jos vaikka tulee jano.


PS.Yksi jänskäämistäni jutuista kävi toteen, eli saan mitä ilmeisimminkin jatkaa nykyisessä työpaikassani myös kesän ajan! Ja ihan kesälomansijaiseksi, normaalitunnein siis! :) Jeeeee! Osaa todella arvostaa viime vuoden kamppailujen jälkeen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti