tiistai 21. toukokuuta 2013

Pink & mintMainitsinkin jo aiemmin, että parvekkeemme on tämän kevään aikana kokenut hieman raikastusta. En vain osannut ottaa niitä edellisiä värejä - kirkkaanpunaista ja -sinistä omakseni. Omaan mielenmaisemaani ja esteettiseen silmääni sopivat paremmin vaaleat, murretut tai pastelliset sävyt - tällä kertaa minttu ja kylmä vaaleanpunainen.


Voin kertoa, että aikamoiseksi metsästykseksi on noiden värien haaliminen nyt osoittautunutkin! Niinpä projekti onkin vielä vaiheessa, mutta eiköhän tämä kesän loppuun mennessä haha valmiiksi saada.


Laitan muutoksesta parempia kuvia, kunhan saamme huomenna alkavan (iik!) Kroatian matkan jälkeen hankittua parvekkeelle hiukan kesäkukkia. Haaveissa olisi kotiuttaa myös matkalta jotakin mintun- tai pinkin väristä, mutta nyt kun sanoin tämän ääneen, lienee onni jo pilattu :D

Pikku hiljaa tuo suloinen värimaailma on kuitenkin etsiytynyt muuallekin kuin parvekkeellemme. Arvoin kesän ensimmäisiä ja luultavasti viimeisiä kynsiä lakkaillessani, että kumpaako väriä laittaa, mutta päädyin lopulta ahnehtimaan molemmat! Kynsien pituudesta huomaa, että potilastyöstä on tullut hetki pidättäydyttyä, joten nautitaan nyt kerrankin!Kynnet määrittelivät sitten eilisen asuvalinnankin. Vaatekomeroni kaipaisi kyllä radikaalia uudistusta. En ole vuoteen tainnut hankkia kunnolla uusia vaatteita.

Fiksuja ilmeitä suorassa auringonpaisteessa

Hertsikan suunnilla kukkivat puut niin kauniisti, että oli pakko pysähtyä nappaamaan muutama kuva.


Kesä tupsahti jostakin niin äkkiä, että hyvä kun edes kerkesin huomata. Nyt kuitenkin pakkaamaan ja hoitamaan muita matkavalmisteluja. Katsotaan, saisinko vielä yhden jämäpostauksen tässä rykäistyä ulos ennen matkaa. Mikäli en, toivottelen teille lämpimiä kesäpäiviä ja palailen seuraavan kerran Kroatian tunnelmien kera!

PS. Koirien tilanteesta kiinnostuneet: kts. allaoleva päivitys.

3 kommenttia:

 1. Aivan mahtavaa matkaa teille! :) Nimimerkillä kamala matkakuume.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon skarlett :) Varaa toki itsekin joku matka! ;)

   Poista
  2. On jo varattu ja maksettu elokuun matka Lontooseen :) Ei vaan malta odottaa siihen asti :)

   Poista