lauantai 1. joulukuuta 2012

Yllätys


Lumi yllätti jälleen Helsingin. On se kumma, että kun tänne tulee talvi, on sen tultava aina yhdessä päivässä. Puff!


Onneksi oli vapaapäivä, eikä pakollista tarvetta päästä mihinkään.  Julkinen liikenne kun ei arvatenkaan toiminut ihan totutulla tavalla.

Mutta en mä valita, kiva vaan kun tuli! On niin paljon valoisampaa käydä tyttöjen kanssa lenkillä ja katsella, miten ne sekoilevat, haastavat toisiaan leikkiin, kolaavat lunta kuonon päälle (Iippu) tai yrittivät pyydystää jokaisen ilmassa tuiskuvan hiutaleen (Taikkis).

Where there should be stairs...


Yksi haaste toki meidänkin päiväämme osui: eiköstä vain Zooplussan paketti keksinyt saapua juuri tänään.


Kahtena 30-kiloisena laatikkona. Jättekiva! Tulimmepa siinä sitten auranneeksi polkua muille kulkijoille, kuten kuvasta ehkä näkyy...

Sen verran löytyi vielä tuonkin jälkeen seikkailuhenkeä, että lähdimme käymään Malmilla hiukan joululahjaostoksilla tai oikeastaan -nuuhkutteluilla ja hankkimassa tarveaineita uusinta projektiamme varten. Siihen liittyvät olennaisesti mm. nämä tarvikkeet:


... mutta eivät sillä ensimmäiseksi mieleen tulevalla tavalla.
Mulla on ollut tämän pikkuisen lomaviikkoni aikana kerrankin aikaa keskittyä juuri niihin asioihin, joita mieluiten tähän aikaan vuodesta tekisin (ja olen itse asiassa tehnytkin, joka vuosi, aikakaudella ennen lukiota) - intoiluun, inspiroitumiseen, suunnitteluun ja jopa toteutuksiin. Luovaan toimintaan - lähinnä leipomisen ja askartelun saralla. Kirjasin ylös ideoita, joita haluaisin toteuttaa vielä ennen joulua ja huomasin, että niitä kertyi helposti toistakymmentä. Pienen harkinnan jälkeen yli parikymmentä. Kas, juuri sopivasti pientä joulukalenteria ajatellen!

Ajattelin siis jakaa kanssanne näitä mun inspiraatioitani: leipomuksia, askarteluja, tee-se-itse -joululahjavinkkejä ja välillä ihan vain tunnelmapaloja kalenterin muodossa jouluun asti. Kaikkien antijouluihmisten kannattaa siis ehkä tässä vaiheessa hilpaista muille blogosfäärin taajuuksille! Ja mahdolliset jouluihmiset - olkaa armollisia. En ole ehtinyt tehdä postauksia varastoon, koska tämä idea pälkähti päähäni ehkä toissapäivänä, joten jos nyt en jostain syystä saakaan materiaalia tuotettua, niin älkää kiltit teilatko! :) Vilpitön innostus mulla kuitenkin on nyt olemassa.

Muita kuulumisia koitan sitten toki päivitellä kalenteripostausten välissä.

Hope u don't hate the idea!

2 kommenttia:

  1. Eikä, ihan loistava tuo jouluidea! Ihanaa kun sä ajattelet meitä. (:

    VastaaPoista
  2. Kiva, että kelpaa! :) Härifrån tvättas!

    VastaaPoista