maanantai 31. joulukuuta 2012

A few hundred fireflies

Ollaan otettu tämä viikonloppu täydellisen levon kannalta, sillä ensi viikolla saa taas painaa töitä. Ollaan katseltu leffoja ja eletty epäterveellisesti, mutta niiiin mukavasti.

Kamerastakin löytyi lähinnä kokoelma kuvia nukkuvasta kissanpennusta. Mutta katsokaa nyt toista... Eikö muka sulata sydäntä?Perjantaina kävimme kaupassa hakemassa jääkaappiin täytettä ja teimme jälleen karjalanpaistia - varmaan neljättä kertaa vajaan kuukauden sisään. Pikku hiljaa alkaa hahmottua, miten se kannattaa tehdä. Pitäisi varmaan käydä imemässä inspiraatiota jostain ihanasta ruokablogista, kun tuntuu, että nämä omat kokkaukset alkavat kiertää kehää :D Iltapalaksikin teimme vain texmex-salaattia, jota en viitsinyt kymmenettä kertaa alkaa tänne kuvailla.


Ainoa viime päivien kokeilevampi tuotos olivat piparkakkumausteella ja kardemummalla maustetut letut kermavaahdolla. Niitä voin kyllä suositella!


Kävimme perjantaina katsomassa myös Juoppohullun päiväkirja -leffan. Ei ollut ihan mun makuun: en oikein ymmärtänyt leffan pointtia, vaikka olihan se paikka paikoin ihan hauska.

Vessan siivous on  jännää katseltavaa.

Uuden vuoden suunnitelmatkin alkavat pikku hiljaa seljetä. Ollaan ensimmäistä kertaa täällä Helsingissä ja yritetään vissiin ehtiä pariinkin pippaloihin. Olisin kyllä mieluiten halunnut kutsua meille kavereita - haaveilin siitä jo viime vuonna, mutta kaikilla tuntui olevan jo hyvissä ajoin sovittuja menoja. Eipä siis auta kuin fiilistellä O:n kanssa sen, minkä ehtii ja häipyä sitten muualle.

Poikkesimme tänään pikaisesti Itiksessä etsiskelemässä O:lle talvikenkiä. Ostoskoriin kertyi kuitenkin vain pientä kivaa uudenvuoden varalle. Muun muassa glowstickeja.Käsiin tai juomalaseihin ujuttamisen sijaan meillä oli mielessä astetta julmempi suunnitelma niiden varalle. Pimeässä hohtavat lasipurkit.


Katkaisimme muutaman henkiin herätellyn valotikun ja ravistelimme niiden sisällöt tyhjiin pilttipurkkeihin. Suojasin käteni hanskoilla, vaikka pakkauksessa vakuuteltiinkin sisällön olevan myrkytöntä ja palamatonta. Terävää muovia tai lasia sieltä ainakin kilahti purkin pohjalle. Nokkelampi käyttäisi suoraan pimeässä hohtavia maaleja.

Lopputulos on kuitenkin mielestäni kaunis.

 Hyvää uutta vuotta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti