perjantai 16. joulukuuta 2011

Wishlist

Täytyneepä jatkaa parina edellisvuonna hyväksi todettua tapaa ja julkaista joululahjatoivelista blogissa. Hiukan ehkä myöhään, mutta satunpa tietämään, että läheisilläni on vielä lahjaostokset tekemättä. Mattimyöhäisten suku!

Tänä vuonna jouduin sitä paitsi miettimään toiveitani pitkän aikaa kasaan. Oma talous alkaa olla sillä tolalla, että pystyn hankkimaan tarvitsemani asiat itse ainakin kesätöiden tai tarmokkaan säästämisen jälkeen ja pieni koti pursuaa jo tavaraa  puuttellisten säilytystilojen myötävaikutuksesta. Lahjojen merkitys on iän myötä laskenut ja oma joulufiilikseni rakentuukin nykyisin ihan muista jutuista - läheisten seurasta, tuoksuista, kynttilöistä, tunnelmallisista hetkistä... Sitä paitsi tänä vuonna taisin jo parhaan joululahjani saadakin - pari kuukautta etukäteen ja ei-materialisessa muodossa

Lopulta keksin kuitenkin muutaman jutun, jotka tulisivat tarpeeseen tai ilahduttaisivat noin muuten.

Pussilakanoita, tyynyliinoja, tyynyjä... punasävyiset tai pinkit ois yllättäen mieluisimmat.


Salama tuohon mun Samsungin NX-digijärkkäriin. Tällä hetkellä sillä kuvailu on hiukan valaistusolosuhteista riippuvaista
TIGIä... Superstaria ja Masterpieceä. Oon ite liian pihi, hehe. (Saa esim. HairStore -liikkeistä, kotiväelle tiedoksi)    


Heikkilän "Pellingin joulu" tai "Karpin leivontakirja" tai muuta mukavaa joululuettavaa.


Tällainen Jump In- tai vastaava halvempi haalari voisi olla ihan metka oloasu ja helppo päällepuettava esim. aamu-unisille koiranpissatuksille.


Finnkinon sarjalippu - leffassa kun tulee nykyään aina silloin tällöin käytyä.


Beyoncén Heat Rush olisi ihana arkituoksu. Oon käynyt nuuhkimassa jo moneen otteeseen!


Tuikkuvahingosta viisastuneena, haha... Kyllä HOASin tädit ois musta ylpeitä!
Siinäpä niitä, laidasta laitaan :) Omat joululahjaostokseni alkavat olla jo ihan kohtalaisella tolalla, joskin tänään ja huomenna pitäisi ehtiä vielä jotakin hakemaan. Siispä taas hetkeksi prujujen pariin, niin ehtii tehdä muutakin!

6 kommenttia:

 1. Sammutuspeite on minunkin listallani. (Muumi)lakanat, ja toi Jumpinkin on alkanut kiehtoa, vaikka nimesin sen alkuun dementikkojen hygieniahaalariksi. Oikeesti olen toivonut lahjaksi vain yhtä kirjaa. Saa nähdä olenko ollut kiltti. :)

  P.S. Sylvi-kisu toipui taudista, jihuu!

  VastaaPoista
 2. Mulla ei ole joulukalenteria, mutta saan aamuisin vihjeitä, joiden avulla etsin aarteen. Eräs päivä vihjesanaksi muodostui sammutuspeitto. Ensimmäinen ajatus oli, "mitähäh, ei meillä ole sellaista?" ja kun kuulemma oli, armoton miettiminen, missä sellainen mahtaa luurata. Eli sammutuspeitto omistetaan, muttei mulla ollut mitään hajua siitä, missä sellainen hädän sattuessa on.. Turvallista!

  VastaaPoista
 3. mäkin olen mooonta kertaa käyny tuoksuttelemassa juuri tuota beyoncen heat rush -tuoksua, se on iiihana ♥ jos ei joululahjaksi saa niin ainakin täytyy sitten itse käydä se ostamassa (: Joululahjat ei itsellänikään enää ole se ykkösasia (vaikka onhan niitä ihan mukava saada, varsinkin kaikkea yllättävää!), vaan joulussa on niin paljon muutakin juhlimisen aihetta.

  VastaaPoista
 4. Liiolii: Jee, kiva kun tulit kertomaan hyvät uutiset :) Hygieniahaalari, haha :D Ehkä paras nimitys, mitä oon kuullu! Nää on just näitä ilmiöitä, mitä 10-20 v. kuluttua myötähäpeän kynsissä kauhistellaan ;)

  Marika: Kieltämättä joku tuossa yhtälössä ei toimi :D Etenkään kun nuo palotilanteet sattuvat päälle yhtäkkiä ja vetää muutenkin paniikkiin. Mullakin on kyllä välillä unohtunut palovaroitin pattereitta pöydälle lojumaan, kun olen sen jotain pohjaan polttaessani kiskonut katosta rääkymästä. Ei näin ;)

  Anonyymi: Näinpä! :) Huomaa, että on vissiin vanhaksi tulossa - lapsena ei voinut ymmärtää, miten joku voisi olla piittaamatta lahjoista :D Vaikka no, enpä mä pahallakaan katso, jos nyt jokusen noista pukinkontista löytäisin :)

  VastaaPoista
 5. Katsoppa tigiä www.gorgeousshop.co.uk, aivan naurettavat hinnat. Just tilasin 2plo kiiltosuihketta ja pari plo hoitoainetta, parillakymmenellä punnalla.

  VastaaPoista
 6. Ooh, kiitti vinkistä! :) Pitääpä hyödyntää, jos pukin datailutaidot eivät riitä ;)

  VastaaPoista