torstai 26. marraskuuta 2009

NollaustaTentti oli ja meni. Ei ehkä ihan päin musculus gluteuksia (pakaralihaksia), mutta jää nähtäväksi. Mm. kuuden pisteen tehtävä jostakin yksittäisestä hevosen ojentajalihaksesta tuskin meni itselläni kovin vahvasti (todellako yhdestä lihaksesta pitäisi tietää niin paljon?!), muttei kaverien kommenttien perusteella ehkä kovin monella muullakaan. Joku totesikin Facebookissa, että ironista, kuinka ensin paahdamme kevään opetellaksemme Galenoksen etu- ja takaperin, mutta sitten sisään päästyämme kaikki pistävät läskiksi ja kyselevät vain tenttien uusintapäivämäärien perään :D

Ei nyt kuitenkaan ehkä kannata vielä huolestua tulevan eläinlääkäripolven asiantuntijuuden tasosta, monet vain tuntuvat olevan kovin itsekriittisiä täällä ;)Iltapäivä sujuikin laiskotellessa. Käännettyäni spontaanisti päässäni bussin kyljessä lukeneen mainostekstin "Art Helsinki" muotoon "Articulatio Helsinki" ja metroaseman kyltin (jossa siis punaisessa neliössä valkoinen metroon viittaava M-kirjain) "[M] Rautatientori" muotoon "Musculus Rautatientori" aloin olla melko vakuuttunut, että pieni nollaus lihaksista, nivelistä ja opiskelusta tulisi varmasti tarpeeseen. (Toim. huom. articulatio = nivel, lyhennetään "Art. x" ja musculus = lihas, lyhennetään "m. x")Onneksi illalla olikin tiedossa ainejärjestömme EKY:n pikkujoulut. Aloittelimme kerhohuoneessamme Kuopiossa, joka on siitä petollinen kokoontumispaikka, että siellä on monesti pieniä koiranpentuja riehumassa - ei auta omaa kytevää pentukuumettani lainkaan ;)

Kuvissa elämän risaiseksi laittavat 11-viikoinen australiankelpien pentu ja 13-viikkoinen kooikerhondje. Ihunia!Kuulin muuten ensimmäistä kertaa tuon toisinaan väärinkäsityksiinkin johtavan kerhohuoneemme nimen alkuperän: ennen muuttoa Hämeentieltä Viikkiin eläinlääkistä suunniteltiin siirrettäväksi Kuopioon. Ajatus hylättiin, mutta kaupungin nimi jäi elämään kerhohuoneen nimenä. Ilmeisesti nyt on tekeillä myös EKY:lle oma "talo" keskustaan - toisin sanoen kokonainen kellarikerros. Tätä jään odottelemaan mielenkiinnolla.

Eksyinpä taas hieman aiheesta. Joka tapauksessa matka jatkui Viikistä Armakseen, jossa viihdyimmekin sitten jonnekin kolmen tienoille.

Oli kyllä tosi hauska ilta - tuli taas tutustuttua uusiin tyyppeihin. Osaan saattaa ehkä jopa törmätä ensi viikolla jouluristeilyllä. Paljoa en juonut, mutta hauskanpito kyllä riitti kunnon nollaukseen niinkuin suunnitelmiin kuului.Onnekseni paikalla oli myös pari muuta Vantaalla asuvaa elukkalaista, joten päätimme rohkaistua kokeilemaan uutta epäsuorempaa reittiä kotiin ja tämän ansiosta ei tarvinnut lähteä kotiin vielä 01.15-01.30, vaan saimme olla bileissä loppuun asti. Kotimatka kylläkin kesti sitten varmaan yli tunnin, josta aika suuren osan saimmekin värjötellä kylmässä lentokentän läheisyydessä sijaitsevalla bussipysäkillä. Seuraamme liittyi bussissa myös ystävällinen nuorimies, joka oli matkalla samaan suuntaan ja tunsi reitin. Lopulta kävikin ilmi, että hän asuukin tuossa aivan minun asuntoani vastapäätä! Kummallisia sattumuksia. Mutta olipahan ihan kiva kotimatka.

Nyt meillä alkavatkin sitten neurobilsa ja verenkierto+hengitys -jaksot. Osallistuminen tämän päivän luennoille oli ollut aika heikkoa, enkä itsekään jaksanut nousta ajoissa ja raahautua paikalle. Huomenna sitten taas.

Tämä päivä on niinikään kulunut taas rentoutumisen ja lepäilyn merkeissä. Sain sentään hiukan siivoiltua ja käytyä "naapurikylässä" Lidlissä kaupassa ja samalla mukaan tarttui uutuussuklaata: 70% mustikkasuklaata. Tosin kuten ilmi kävi, ei tuossa ole oikeita mustikoita mukana, vaan "mustikanmakuisia muruja", joihin on käytetty mm. porkkanaa ja muuta merkillistä. Oli se silti aika hyvää, joskaa ei Maraboun Dark Mintiä kyllä voita. Myös mustaherukkaa olisi ollut tarjolla.Seuraavaksi sitten ruoanlaittoa ja BB pitkästä aikaa. Jänskäilen tässä myös, että onko H tulossa viikonlopuksi täällä poikkeamaan, vai meneekö suunnitelmat uusiksi... Tästä kuitenkin tulette varmasti vielä kuulemaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti