keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Just a message that made me smile

Yritin kaivella sähköpostitilini kätköistä vanhoja viimekesäisiä kuvia ja samalla törmäsin vain kaksi viikkoa ennen pääsykoetulosten julkistamista M:lle lähettämääni mailiin, jossa pohdin tulevalle välivuodelle 2009-10 eri vaihtoehtoja (uusi valmennuskurssi kansanopistossa, fysioterapian AMK-paikan vastaanotto Metropoliassa...). Laittoi hymyilyttämään. Tämän pohjalta on varmasti helppo kuvitella, millaisena shokkina sisäänpääsy sitten tuli :)16.6.2009 Me -> M

"Laskinpa tuossa uudestaan noita opistonkin kustannuksia (luettuani netistä miten monet ei suosittele toisen opiskelupaikan vastaanottoa, jos tietää pyrkivänsä lääkikseen seuraavana vuonna) ja jos asuisin yksin huoneessa lemmikin kera, jäisi opintotuen jälkeen maksettavaksi ~180e/kk (plus kenties tarvisin jotain pientä rahaa esim. omille kauppareissuille tms) eli kuitenkin selkeästi vähemmän kuin tämänvuotinen 245e (minkä lisäksi maksettaviin kuului tietty vielä ruoka, sähkö, vesi, netti jotka taas asuntolassa asuessa luonnollisesti kuuluis hintaan). Ilman yksityishuonetta ja lemmikkiä hintaa jäisi vain n. 90e, mutta ainakin koiran nyt luonnollisesti tarvisin mukaan.

Nää nyt on tälläsiä pohdintoja kun oon lueskellut nyt noita palstoja aika ahkeraan ja kelaillu et kyl toi lääkis on se mitä ois viel vuosi iha täysil yritettävä. Se on se unelma. Pelottaa, et kaatuuko se sit siihe et mun on pakko jotenki rämpiä läpi niitä fyssarikoulun juttuja, laatia 10-sivusia kirjoitustehtäviä ym. ja omaksua ns. Gallen ulkopuolista tietoa mm. siitä anatomiasta ja fysiologiasta, joita ei kuitenkaan saa mennä selittämään pääsykokeessa, jos ne eivät ole pääsykoekirjasta.

En siis taas yhtään tiä :( Muutaku et se on se unelma, unelma <3"


2 kommenttia:

 1. Hei!

  Sinulla on kiva blogi. Löysin tämän sattumalta, kun etsin tietoa eläinlääketieteellisestä ja millaista opiskelu voisi siellä olla.

  Olen aiemmin hakenut hampaalle. Olin sitten viime keväänä se, joka jäi 1. varasijalle. Täpärästi juuri ulkopuolelle jääneenä aloin ottamaan selvää tarkemmin sisäänpääsyrajoista ja muutenkin eroista eri paikkojen välillä. Mielenkiinto heräsi eläinlääketieteelliseen, joka aina kylläkin on kiinnostanut. Olin saanut vain muualta sellaisen käsityksen ja lannistavia kommentteja, että sinne on tolkuttoman vaikea päästä sisään (mikä kyllä on tottakin), joten jätin haaveen jo lukiossa taka-alalle. Ajattelin kuitenkin kerran vielä yrittää oikein kunnolla ja sinne minne oikeasti haluan, josko onnistuisin...

  Mutta joo asiaan. Eli onko sinulla noita valmennusmateriaalien tehtäviä (erityisesti laskutehtäviä) vielä itselläsi. Olisitko halukas myymään ne minulle jollain sopivalla hinnalla? En osaa ehdottaa nyt mitään hintaa, kun en tiedä mitä sinulta löytyy. Niin voit arvoida itse, mitä haluaisit niistä pulitettavan. Maksaisin tietysti lisäksi postikulut. Kun oon kattonu noita valmunnuskurssien tarjoamia tehtäväpakettien hintoja, niin kyllä meikäläiselle liian tyyriiksi menevät.

  Lähetä vaikka mailiin viestiä, että onnistuisiko kaupat.
  e-mail. hellu_88@hotmail.com

  Opiskelun iloa ja intoa tulevalle vuodelle!

  t. elukkaan haaveileva

  VastaaPoista