keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Vuoden ensimmäinen


Hiukan tunnelmakuvia eiliseltä. Oltiin tosiaan aiottu mennä T:n luokse Kangasalle, mutta koirat päädyimmekin jäämään kotipuoleen ja menemään ystäväni J:n luokse. Veimme nyyttärimeiningillä mukanamme hiukan kuohuviiniä, nakkeja, perunasalaattia, karppisalaatin raaka-aineet, itseleivottua vuohenjuusto-paprikapiirakkaa sekä mutakakkua, sillä tulomme varmistui aika viime hetkillä. Innostus eiliseen leipomispuuskaan taisi puolestaan herätä viime keväisten kuvien katselusta.


Mutakakusta tuli suussasulavaa - nyt kun olemme vihdoin oppineet ottamaan sen ajoissa uunista - ja piirakkakin onnistui yli odotusten. Harmillisesti vuohenjuusto ei kuitenkaan ollut emäntämme mieleen...


Ylläni oli välipäivien alennusmyynneistä löytynyt pantterimekko, johon tykästyin kovasti. Alkuun tosin pohdin, että onko se liian erikoinen, mutta jotenkin tuo kissateema ja värimaailma miellyttivät ja muutenkin uutena vuotena on hauska tehdä astetta kokeilevampia asuvalintoja! Mekkohan on yläosasta varsin mustavalkoinen, mutta helmasta löytyy hieman keltaista, mikä innotti minut uudenvuoden edellä myös koruostoksille, kun juuri oikean värisin strassein somistettu kaulakoru sattui silmiin paikallisessa marketissa.

Kaulakorussa oli tosin yksi helmi, josta en pitänyt, joten vaihdoin sen harmaaseen äitini korulaatikosta sattumalta löytämääni helmeen. Samalla hetkellä muistin, että jossakin lapsuuteni askartelupaketissa oli ollut ihan samanlaisia, mutta kauniin keltaisia helmiä ja kuin onnenkaupalla onnistuinkin löytämään ne! Niinpä lisäsin kaulakoruun vielä yhden keltaisen helmen ja samanlainen päätyi korvakoruunikin. Ranteeseeni löysin puolestaan lapsuuteni ensimmäisen rannekorun, joka sopi mielestäni kivasti yhteen kaulakorun kanssa. Joskus sitä näköjään onnistuu nyhtämään asusteetkin niin sanotusti tyhjästä!

NVY-pullo sopi hauskasti myös tähän keltaiseen teemaan, joten oli pakko napata se mukaan kuviin. Haha.


Kävimme piipahtamassa kotipuolen yössä, mutta eipä siellä näkynyt sen paremmin raketteja kuin tuttujakaan, joten lähdimme varsin aikaisin kotiin ja keksimme vielä yhden ajanvietteen ennen nukkumaanmenoa.


 Toivottavasti vuotenne 2014 on alkanut iloisissa merkeissä!

3 kommenttia:

  1. Itse olen suunntellut eläinlääkärin uraa jo kauan. Innostus siihen on kuitenkin lopahtanut... Nyt kun olen lukenut tätä blogia taas nin rupesin taas miettimään tuota vaihtoehtoa :) Kiva, että jaksat koota näin paljon juttuja tosta opiskelusta niin, että minäkin saan infoa ja voin suunnitella asiaa paremmin. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Kannattaa lukea noita vanhoja postauksia jos kiinnostaa, niissä on ehkä enemmän infoa! :)

      Poista