lauantai 26. maaliskuuta 2011

Blingbling!

Blogini pitkäaikainen lukija Liiolii kommentoi aivan ihanasti viime postaukseni loppuun:

"Jotenkin mua hymyilyttää, kun ensin surffailee muotiblogien blingbling-maailmassa ja sitten aina tupsahtaa tänne suolenpätkien sekaan. Ihanan elämänmakuista. <3"

Kommentti on hymyilyttänyt mua tänään useampaan otteeseen - glamour on kyllä yhtä lähellä mun tekstejäni kuin pingviinit Pohjoisnapaa! Ootteko muuten huomanneet, että joka joulu esitettävässä Lumiukko-piirretyssä poika ja lumiukko lentävät Briteistä Pohjoisnavalle joulupukkia tapaamaan, mutta kohtaavat matkan varrella kaksi pingviiniä! Ne ovat eksyneet kyllä kauaksi kotoa, reppanat :(

No, joka tapauksessa huomispäivä tuo jopa eläinlääkisläistenkin himpun verran glamouria. Itse juoksentelin tänään koko päivän ympäri kaupunkia hakemassa ensin Matkahuollosta netin kautta tilaamani iltalaukun, postista Iipun röntgenkuvan ja Jumbosta juhlakorut, kun Tiksistä ei sopivia löytynyt. Lisäksi piti poiketa vielä kaupassa, apteekissa ja kirjastossa, huh.


Laukku osoittautui livenäkin kauniiksi, vaikkei se ihan mun puvun värinen olekaan. Tuskinpa juuri samanmoista olisi ihan helposti löytänytkään.

Korut puolestaan blingaavat sen verran, että pelkään sokaisevani niillä muutaman pahaa-aavistamattoman kanssajuhlijan :D


Oikeasti oon aika rakastunut etenkin tuohon Bijou Brigittestä löytyneeseen kaulakoruun. Ihana<3

Keskiviikkona meillä oli varjovuosijuhlabileet ainejärjestötiloissamme ja siellä käytiin läpi hiukan juhlaetikettiä. Lisäksi mukaan tarttui vihdoinkin EKY:n ihkaoma laulukirja ja tuollainen arvomerkkimikäonkaan. Senkin jouduin itse askartelemaan :)


Unohdin kynteni sikalaan, mutta onneksi kaupasta sai uudet!


Ruokana upotin tänään ja eilen itseeni vuohenjuustosalaattia:

Nam!
Illalla mua pyydeltiin vielä keskustaan yksille, mutta olin niin sippi, että päätin houkutuksesta huolimatta jäädä ihan vain kotiin. Huomenna kun pitäisi istahtaa pirteänä kampaamon tuoliin klo 13. Hiukan hirvittää, että mitähän siitäkin tulee - mä kun en yhtään tykännyt esimerkiksi vanhojen tanssikampauksestani :/

Melkein yhtä paljon mua huolestuttaa se, että paljonko se juhlakampaus tulee täällä maksamaan - näihin vuosijuhlamenoihin kun on jo hurahtanut useampi satanen. Vuosijuhlat ja opiskelijabudjetti eivät kerta kaikkiaan tule toimeen keskenään.

Ei auta kuin toivoa, että huomenna olisi sitten koko rahan edestä hauskaa! ;)

7 kommenttia:

 1. Kampaamoissa on niin kiva käydä, kun joku muu laittaa kauhean hiuspaljouteni järjestykseen:) Mulla on kuunneltu toiveita tosi hyvin, kannattaa ottaa joku kuva kampauksesta mukaan, niin kampaajankin luulisi ymmärtävän minkälaisen haluat...

  Minun vuosijuhlakampaukseni maksoi viime kerralla 70€. Sitä edellisellä kerralla 25€, kun kävin kampaamokoulussa laitattamassa. Juhlat oli silloin viikolla, se ei valitettavasti ole viikonloppuna auki.

  VastaaPoista
 2. Juu, sitä varten mä itse asiassa kävinkin eilen siellä kirjastossa, että tulostin haluamanlaisestani kampauksesta kuvan mukaan :D

  Mäkin mietin tuota kampaamokoulu-vaihtoehtoa, mutta kun eivät tosiaan ole lauantaisin auki, niin ei auta. Tuo saattaa olla vähän kalliimmanpuoleinen kampaamo, johon olen menossa, mutta toivotaan parasta :D

  VastaaPoista
 3. "Jotenkin mua hymyilyttää, kun ensin surffailee muotiblogien blingbling-maailmassa ja sitten aina tupsahtaa tänne suolenpätkien sekaan."

  Hahhah, tää kyllä niin pätee myös minuun! Tapana jättää paras blogi viimeiseksi ;)

  VastaaPoista
 4. "Onneksi kaupasta saa uusia (kynsiä)" :D

  Voi vuosijuhlat <3

  Mietin muuten, että miten eläinlääkärin työssä kestää sitä eläinten pidon epätäydellisyyttä? Siis jos joutuu jotain eläinrääkkäystapauksia ratsaamaan ja toisaalta nyt joku "lievempi" tapaus eli esim. mummelin ylilihava spanieli jonka nivelet hioutuu liiasta pullansyönnistä ja liian vähästä liikunnasta. Tms?

  Millä itteään psyykkaa tollaseen ettei kyynisty (tai avaudu asiakaspalvelutilanteessa) (Itse varmaan olisin oikea hyeena eläinlääkärinä..)

  MOH

  VastaaPoista
 5. Mä olen aiemmin ollut hyvinkin kärkäs sanomaan noista mummojen syöttöpossuista tai hoitamattomista elukoista. Mutta opiskelujen kuluessa on jotenkin alitajuntaisesti oppinut ilmaisemaan nämä epäkohdat sen elukan ja omistajan kannalta hedelmällisemmin:) Eli niistä kannattaa ja pitääkin mainita, mutta ovelasti, että omistajat ei ota itteensä vaan ottavat opikseen;)

  Kyynistymiseen en omalla kohdallani usko, mutta on toki totuttauduttava siihen, että muutos tapahtuu hitaasti. On oltava iloinen pienistäkin edistysaskelista ja työskenneltävä määrätietoisesti saavuttaakseen haluamansa lopputuloksen. Eläinlääkiksessä opiskelu on siis oivallinen henkinen valmentautuminen eläinlääkärin työhön:)

  VastaaPoista
 6. oi näyttääpä herkulta toi vuohenjuustosalaatti! Paljastaisitko mitäs kaikkea siihen tuli? :P

  VastaaPoista
 7. Anonyymi#2: Haha, hauska kuulla, että suolenpätkätarjoilukin toimii! :D

  MOH: Jaa, enpä ole vielä ns. tositoimiin joutunut tuollaisten suhteen, joten vaikea ennakoida, miten nuo tapaukset hoitaisin. Mä oon kuitenkin luonteeltani sellainen, että analysoin hirveästi juttujen taustoja, joten luultavasti pyrkisin mieluummin ymmärtämään, miksi ihminen laiminlyö/kaltoinkohtelee eläintään ja puuttumaan sitten sen perusteella syihin. Ne, jotka ihan ilkeyttään pitävät eläimiään huonosti, ovat nimittäin aika harvassa ja yleensä taakse kätkeytyy paljon inhimillistä hätää ja loppuunpalamista tai esim. omien tunteiden heijastamista lemmikkiin (vrt. lapset muuttavat pois kotoa-> mummo syöttää spanielinsa lihavaksi).

  En tiedä, olenko vielä turhan idealisti tämän suhteen, mutta näen, että olisi viisaampaa puuttua asiaan niiden taustavaikuttajien kautta kuin suoraan itse ilmentymää kritisoimalla. Raivostuahan ei edes saa, vaan asiallisuus on säilytettävä. Uskoisin, että osaan sanoa kyllä napakasti mutta asiallisesti, vaikka mun sisällä kiehuisi ja kuohuisi. Mutta tosiaan spekulaatiota kaikki tämä vielä tässä vaiheessa, palannen asiaan myöhemmin :D

  Pnsq: Hyvinkin samoilla linjoilla! :)

  butteri: Sori, kun jouduit venaamaan :D Paistoin pannulla kanafileen, kuullotin rasvassa punasipulia, ananasrenkaan ja tomaattia. Näistä sitten rakennettiin annos salaatin, paprikan ja vuohenjuuston kylkeen sekä ripoteltiin pinnalle pinjansiemeniä. Kastikkeena toimi sweet chili -kastike. Tää oli hiukan mun oma muunnelma salaatista, joka löytyy googlettamalla "vuohenjuustosalaatti" :)

  VastaaPoista