sunnuntai 22. elokuuta 2010

Showertime !

Yksi kivoimmista jutuista, joihin kesätyörahojani olen sijoitellut, on ollut kylppärin sisustaminen. Aiemmin en oo koko huonetta tainnut edes blogiin kuvata, koska mun alkuperäinen idea sen suhteen ei sitten livenä toiminutkaan (kultakaloja ja sininen meri, kuulostaa kivalta mut toteutus kusi :D). Uuden idean kylppärin värimaailmaan sainkin keväällä Viron reissulla hotellihuoneemme kylppäristä. Sehän näytti tältä:Ja sama kotikutoisena - in action:
Värit vaihtelevat hiukan kuvasta toiseen valotus- ja valaistuseroista johtuen. Koitin pahimpia värivääristymiä korjailla hiukan photarilla, mutta todellisuudessa ruskea on siis suklaanruskea ja sininen aika lähellä turkoosia. Taas aikalailla mun näköinen huone ja tila "pieneni" kivasti noiden uusien kalusteiden myötä. Tuo mun kylppäri kun on kliinisen valkoisen värinsä lisäksi hiukan turhan iso yhden ihmisen käyttöön ja sikäli hankala sisustaa. On kuulemma aikoinaan rakennettu sen takia isommaksi, että siellä pystyisi liikkumaan myös rullatuolilla. Kuitenkin oviaukko on normaalikokoinen. Nää on näitä suunnittelutöiden helmiä :)

2 kommenttia:

  1. tosi kivan näköisesti sisustettu, tyykkän tosta valko-sini-ruskeasta väriyhdistelmästä (: ja oon lueskellu jonkin aikaa sun blogia ja tää on tosoi mielenkiintoinen. ite haen elukkaan ens keväänä, niin kiva sitten lueskella kaikista jutuista mitä siellä opiskellaan ja millaista eläinlääkisopiskelija elämä yleensäkin on (:

    VastaaPoista
  2. Hih, kiitos ja tervetuloa niin blogin pariin kuin (näin täysin puolueettomasti sanottuna tietty) maailman parhaan alan opintojen pariin! :)

    VastaaPoista