lauantai 14. elokuuta 2010

Iippu presents: makkarin uudet verhot

Yöeläin täällä hei. Ajattelin näin pika-aikataululla (Ankkarockin vuoksi pikaisen comebackin tehnyt T nukkuu jo olkkarissa) lätkäistä blogiin muutaman kuvan uusista makkarin verhoista, joihin olen tällä hetkellä aika tykästynyt :)

Tällaiset olivat entiset (aivan liian lyhyet ja hiukan turhan yksinkertaiset, jaiks):


... ja koko talven uusista haaveiltuani päädyin tällaisiin (väritys hiukan ylivalottunut, oikeasti luumun sävy tummempi):


Paneeliverhot alelöytö Cittarista. Oli pakko poimia ruokaostosten lomassa ostoskoriin, kun sattuivat olemaan ihan juuri eikä melkein mun makkarin sävyiset ja tuo luumu tuppaa yleensä olemaan hiukan hankala löydettävä! Keskelle oli pakko hankkia värimaailmaa raikastamaan vielä hiukan leveämmät valkoiset verhot, jotka on helppo vetää yöksi ikkunan eteen. Tykästyin tuohon citymaisemaan Kodin1:sen verhoissa - mätsää kivasti mustavalkoisen koristetyynyn (sängyllä) kanssa.
Näin BTW pakko sanoa, että suhteellisen tavallista lienee, että lemmikistä on vaikea saada hyviä kuvia. Meillä taas on vaikea ottaa kuvia ilman, että niissä esiintyy lemmikki :D Iippu vieläpä onnistuu useimmiten näyttämään kuvissa suht fiksulta - toisin kuin emäntänsä :D No, on varmaan ihan hyvä, että me edes jossakin asiassa ollaan erilaisia - välillä kun musta tuntuu, että meidän kohdallamme sanonta "koira ja emäntä alkavat ajan mittaan muistuttaa toisiaan" tuntuu pitävän melkein viiltävän tarkkaan paikkansa :)

Asiaa olisi paljon, mutta jätetään tämä tällaiseksi lyhyeksi postaukseksi . Olisko jopa kivempia tällaiset hiukan nopealukuisemmat, yhteen aihepiiriin keskittyvät tekstit kuin mun tyypilliset pidemmät avautumiset? Mene ja tiedä. Huomenna joka tapauksessa sinne Ankkarockiin, toivottavasti säät suosivat!

5 kommenttia:

 1. Moi!
  Oon uusi lukija ja tykkään tästä sun blogista todella paljon. Ainoa miinus, tuo valo-tausta ottaa silmiin todella pahasti ja häiritsee lukemista =(

  VastaaPoista
 2. Kiitos ja tervetuloa ja voi ei, mäkun niin tykkäsin siitä, mutta taidan olla ainoa :D Siinä oli niin mun värit. Vaihdoin nyt kuitenkin taustaa, onko inhimillisempi silmille? :)

  VastaaPoista
 3. Juu tämä on oikein nätti! Ja oli se edellinenkin, muttei ehkä taustakuvana niin sopiva.

  VastaaPoista
 4. Tosi kivan näköinen tuo kaupunkiverhohomma tuossa keskellä. Ja noi luumunväriset verhot sivuille sopii hyvin kyllä. Ja huone muutenkin sulla matchy-matcy :D

  Mulle on ihan sama minkälaisilla teemoilla kirjoittelet postauksia. Tee fiiliksen mukaan mikä milloinkin tuntuu niin pysyy sellanen aito näppituntuma teksteissä.

  T. MOH

  VastaaPoista
 5. MOH: Kiitti, muhunkin se iski aika kovaa :) Yksivärinen valkoinen olisi ollut paljon tylsempi ratkaisu ja ilman mitään tuossa keskellä lopputulos olisi saattanut olla hiukan tunkkainen.

  Ja joo, voi olla että koitan hiukan selkiyttää postauksia yhteen aihepiiriin keskittyviksi, mutta fiilispohjalta toki mennään aina :)

  VastaaPoista