lauantai 11. elokuuta 2012

Sekavaa settiä

Moikka! Ajattelin tulla jakamaan muutaman männäviikolla otetun randomin räpsäisyn, kun en nyt juuri parempaankaan pysty.



Edistyksellistä: kissa uskaltautui käyttämään koiran tassuja tyynynään ja koira makasi hiirenhiljaa paikoillaan, jotta tuo taianomainen hetki ei särkyisi.

Suosio.
Töistä kotiin palanneen O ei tarvinnut kauaa kuikuilla yksin sohvalla.



Ajatukset alkavat jo kääntyä syksyyn ja koulun alkuun. Ostelimme Lahdesta Kärkkäiseltä O:lle uudet koulutarvikkeet ja tarttuipa sitä mullekin jotain pientä...




En oikeastaan tiedä ammattikorkeakoulujen opetus- tai luennointitavoista mitään, mutta suosittelin suvereenisti O:llekin parhaimmaksi toteamaani materiaalien säilömistapaa: koulussa mukana kannettavaa pehmeäkantista kansiota, josta löytyy kunkin käynnissä olevan kurssin luentomuistiinpanot ja monisteet omista, värillisten välilehtien erottamista osioistaan. Kotona asustelee sitten kasa mappeja, joihin voi sitten kurssien loputtua säilöä kaiken tarpeelliseksi katsomansa myöhempien aikojen varalle.

Mun tapauksessa siiis yksinkertaisesti vain kaiken.

Paljon sellaistakin, minkä voisi näin jälkeenpäin katsottuna heittää jo menemään. Sama pätee muuten kirjoihinkin: nyt olen jo valmis myöntämään, että ihan kaikkia ykkösvuoden kirjoja en välttämättä tule enää myöhemmissä vaiheissani tarvitsemaan, vaan niistä voisi ehkä alkaa harkita luopuvansa...

Hiukan miehisemmät värit sentään kuin mulla, hehe.

Kärkkäiseltä mukaan tarttunutta

Nyt me majaillaan taas tämä viikonloppu kotipuolessa. O on jo jossain kavereillaan ja munkin pitäisi alkaa valmistautua iltaa varten. Pakko kai sitä on hiukan yössä käydä pyörähtämässä.

Utu on täällä muuten ihan kuin kotonaan. Hämmästyttävää! Meille kotiutumiseen kun kuitenkin kului se puolitoista viikkoa, vähintään. Ehkä oma lauma ympärillä lievitti stressiä. Olin myös varautunut koko ajomatkan kestävään määkymiseen (itämaiset eivät mau'u, ne määkyvät tai mäykyvät, joskus satunnaisesti miukuvat), mutta se loppuikin jo jossain Kehä III:n ja Riihimäen välissä. Yllättävän helppoa tämä kissan kanssa matkustaminenkin, siis!

Lisäksi haluan kiittää kaikkia kysymyksiään edellispostaukseen lähettäneitä! Kyllähän noista jo postauksen saa aikaan :) Kysymyksiä saa lähettää vielä huomisiltaan asti, sen jälkeen alan laatia niistä jonkin sortin koostetta. Jään torstaista alkaen lomalle, joten blogillekin luulisi löytyvän jälleen paremmin aikaa. Ja ehkä siivoamiselle, josko saisin sen asuntovideonkin vihdoin ilmoille. Oon itse asiassa kuvannut jo varmaan ainakin 4-5 videota, mutta onnistun aina jotenkin källimään ne (mm. kääntämällä kameraa alitajuntaisesti kesken kuvauksen, ikäänkuin ottaakseni pystyn still-kuvan...). Blondilla on blondin vaikeudet...

 Mutta joo, sen pidemmittä läpinöittä, virkistävää lauantaita itse kullekin!

2 kommenttia: