lauantai 19. helmikuuta 2011

Heureka!


Yliarvioin patologian opiskelun vetovoimaisuuden, joten täältäpä taas löysin itseni uutta postausta näpyttelemästä :D Huomenna sitten apinan raivolla! Yeah, right.


Onneksi tuo olohuoneen ikkunasta pilkistelevä auringonvalo on tuonut hiukan piristystä. Ja tietysti metsämarjatee kermalla. Perjantai meillä olikin kokonaan vapaata. Viime vuoden lukulomat ovat kutistuneet yhteen päivään, vaikka asiaa on nyt paljon enemmän omaksuttavana.

Ja hiihtoloma, mikä se sellainen on? Mun ainoa kosketus siihen on eilen asemalla bongaamani maikkarin uutisauto, jolla oli hurauteltu kuvaamaan Helsingistä pohjoiseen pakenevia lapsiperheitä. Tai siis pakenemista yrittäviä lapsiperheitä. VR ei taaskaan pettänyt skandaalinhakuisia reporttereita! ;)En olisi vakavasti otettava bloggaaja, jos en mainitsisi tällä hetkellä vallitsevasta säätilasta sanallakaan. Niinpä mun on ihan pakko mainita: kylmä!

Pakkasta leggareissa ja pipoitta uhmaten suuntasin kuitenkin eilen aiemmin mainitsemaani hamaan tulevaisuuteen eli vertaistukipiirimme uuden toimiston avajaisiin Ruskeasuolle.

Illan emäntä oli koonnut seinälle hienon kollaasin!


Parasiitteja, parasiitteja... Iski hiukan huono omatunto: pitäisköhän munkin alkaa tehdä asialle jotain? Tuntuu, että loiset ovat yhtenä harmaana massana päässä... tai oikeastaan vielä luentoprujujen ja kirjan sivuilla...

Matka jatkui kohti keskustaa...
Taidekuvia ;D


Päädyttiin paikkaan, jossa meidän oli pitänyt käydä jo pitemmän aikaa...Ja heureka! Nyt se on löytynyt! Paikka, jonne voisi kuvitella lähtevänsä toistekin.

Aussie Bar

Törmättiin heti samaan porukkaan kuin muutama viikko takaperin osakunnalla ja hengailtiin sitten sillä porukalla loppuilta. Hassua, miten täälläkin vaan törmää jo tuttuihin! Ja Vantaan yödösät, niissä vain on sitä tunnelmaa :D

Mun lauantai sen sijaan tiivistyy tähän yhteen kuvaan:


Toivottavasti teillä on ollut vähän jännempää! :)

4 kommenttia:

 1. Miten sä pystyt koko ajan vaihtamaan sisustusta/väritystä sun asunnossa? :D Aivan ihanaa jos itekin sais mielen ja vuodenajan mukaan oikeanlaista väriä esille. Meneekö siihen paljonkin rahaa?

  VastaaPoista
 2. Sun koti on kyllä todella nätti ja viihtyisän oloinen! Tosi värikäs, mutta kuitenkin kaikki sopii hyvin yhteen, ja ainakin itse tuntisin oloni todella kotoisaksi tuollaisessa talossa (:

  VastaaPoista
 3. Moikka! Ensinnäkin haluan kiittää sinua erittäin mielenkiintoisesta blogista! :)
  Se on antanut valtavan kipinän ja halun päästä opiskelemaan eläinlääketiedettä, mutta olen miettinyt kriittisesti mahdollisuuksiani. En ole kovin hyvä matemaattisissa aineissa ja englanti on lukionpäättötodistuksessa 5. Biologiassa ja muissa reaali aineissa olen vahva. Ainahan voi tietysti harjoitella ja opiskelu vaatisi enemmän ponnisteluja, mutta tämä on mietityttänyt ja ajattelin kysyä sinulta mielipidettä asiaan.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: En mä pystykään, mielelläni vaihtelisin paljon enemmänkin, mutta rahaa ei oo siihen liikaa tuhlattavaksi :D Mutta se mitä on, niin kuluu mulla kyllä helpommin erilaisiin kodinsisustusjuttuihin kuin vaikkapa vaatteisiin.

  Toisaalta en osta yleensä mitään järin kallista, vaan hyödynnän tehokkaasti tarjoukset, alennusmyynnit ja IKEAn :D Nytkin oon ostellut halvalla alennusmyynneistä joitain juttuja ensi syksyä ja joulua silmällä pitäen ;)

  Anonyymi#2: Kiitos! Mäkin viihdyn. Koitin itse asiassa saada keittiöön beigeä talviväritystä, mutta en kestänyt sitä värittömyyttä, niin piti turvata vaaleanpunaiseen. Kyllä mä joskus vielä haluan sellaisen ruskea-valko-väritäplä -kämpän, mutta toistaiseksi saan väreistä niin paljon energiaa, että näillä mennään :)

  Anonyymi#3: Oi, kiitos! :) Se, että olet hyvä lukuaineissa kertonee, että sulla on opiskelutekniikka hallussa tai hyvä muisti. Siis että jaksat lukea. Se on täällä tärkeää, koska omaksuttavaa asiaa on paljon. Matemaattisia aineita ei täällä juuri tarvita, mutta pääsykokeessa kylläkin. Ja siinä päästään juurikin siihen harjoitteluasiaan.

  Matemaattiset aineet ovat 90% työtä, 10% lahjakkuutta. Riittääkö tahto, niin että jaksat harjoitella noitakin aineita? Ei se muusta ole kiinni. Itsekin lähdin ihan nollatasolta, mutta tahto ajoi eteenpäin, vaikka fysiikka ja kemia eivät aineina kiinnostakaan.

  Mitä tulee englantiin, niin se ei haittaa sisäänpääsyssä, mutta täällä meillähän kaikki kirjat ovat englanniksi ja välillä jotkin luennotkin. Niinpä suosittelisin, että jos päädyt hakemaan, niin alkaisit lukea vaikka kirjoja tai lehtiä englanniksi. Niin se kielitaito alkaa kohentua ihan huomaamatta.

  Suosittelen siis pohtimaan, kuinka paljon tälle alalle tahdot ja kuinka paljon töitä olet sen eteen valmis tekemään. Mitenkään mahdotonta ei noiden tarvittavien taitojen saavuttaminen ole, mutta istumalihaksia se saattaa vaatia :)

  VastaaPoista