maanantai 20. syyskuuta 2010

Parasta aikaa

Iippu-muruseni täyttää tänään kokonaiset viisi vuotta ja nyt samana päivänä tulemme jättäneeksi jälkeemme kaksi vuotta yhteisiä tassunjälkiä... elämäni parasta aikaa <3 Uskomatonta, että siitä on vasta noin vähän aikaa, luulin itse asiassa eiliseen saakka, että aikaa oli kulunut ainakin kolme vuotta, sillä on vaikea yrittää muistella aikaa, jolloin tuo elämäni koira ei vielä ollut rinnallani jakamassa matkan varrelle sattuvia iloja ja suruja.

Ensimmäinen yhteinen metsälenkki

Ensimmäinen yhteinen koti, johon muutimme Iipun ensimmäisenä iltana  ja josta opettelimme tekemään itsellemme kodin (jota sittemmin rakastin btw <3)

"Onks pakko jos ei haluu? :( "

"On."Uusi koti ja uusi elämä, rakkautta


 (Ai mikä koiran inhimillistäminen? Ei meillä ainakaan...;) )

Siispä onnea muruseni, olet rakkaampi kuin voit ymmärtää! :)
7 kommenttia:

 1. Onnea ihastuttavalle Iinalle! <3

  -Anne-

  VastaaPoista
 2. Onnea Iipulle! On se kyllä suloinen koira. Ihana tuo synttärikakku-kuva, raukka näyttää ihan siltä että se ei yhtään tykkäisi siitä... niin varmaan ;)

  VastaaPoista
 3. Anne ja annnn: Iippu kiittää :)

  Ja neiti ei ollut uskoa korviaan, kun lopulta sai luvan käydä kiinni :D Iipulla nimittäin on varsin korkea kynnys käydä ns. ihmisten ruokien kimppuun ja se tekeekin sen mieluiten hiukan salassa, eli alkuun sai kyllä houkutella neitiä kakun kimppuun, mutta kun antoi ruokarauhan, niin herkku oli kadonnut ennätysajassa :D

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia Iipusta ja onnea neidille synttäripäivänä! Tonttuasukuva oli ihan paras! :)

  VastaaPoista
 5. Oli pakko kommentoida, niin ihania kuvia Iipusta, varsinkin tuo synttärikakku- ja joulutonttukuva!! Iippu ei siis ole ollut sinulla pennusta asti, kuinka hän sitten sinulle päätyi?

  T. Sanna ja Severi-sheltti, 10 kk

  VastaaPoista
 6. Ihana nakkikakku! :D Ja paljon onnea Iipulle!

  VastaaPoista
 7. Janita&Nana: Iippu kiittää :) Vai pitäisikö sanoa pikku tonttutyttö :D

  Sanna ja Severi: Kiitos, Iippu on aika kiitollinen malli, kun on niin rauhallinen :D Iippu on tullut mulle uudelleensijoitustapauksena juu, voisinkin kirjoitella siitä joskus oman postauksensa tms :)

  Anonyymi: Kiitos! Iippu oli samaa mieltä kakusta :D

  VastaaPoista