sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Viikon kivat

Mennyt viikko oli oikein onnistunut. Erityisen kivoja juttuja olivat:

* em. kirurgileikit
* uusi puhelin, nettisellainen (en tarvitsisi muuten, mutta täällä pk-seudulla se on Reittioppaan kannalta kätsy!)


* parit opiskelijabileet

* kliininen ravitsemustiede ja ruotsi alkoivat (ruotsista en tosin vielä ole muodostanut varmaa mielipidettä; yleensä tykkään kielistä mutta tuo svenska on nyt pahasti unohtunut lukion jälkeen ja sitä paitsi kurssi on tosi työteliäs...)


* saatiin Iipun kanssa paikka ohjatussa agilityryhmässä koko vuodeksi  ja vieläpä Vantaalla (!!!)


 * löysin maatilaharjoittelupaikan kotipaikkakunnalta, luomutilalta 45 lehmän pihattonavetasta (jee, stressi asiasta loppui kuin seinään!)

Nämä päivien piristykset ovatkin tulleet tarpeeseen, koska yliopistolla päivät ovat lähes poikkeuksetta kestäneet nyt 8-16/17 ja koostuneet yksinomaan luennoista, phuuh. Tällaisten viikkojen jälkeen olen samaa mieltä siitä, että kyllä täällä elukassakin osaa välillä raskasta olla...

Tämä päivä on mennyt lähinnä eilistä potiessa, uutta Rihannaa repeatilla kuunnellessa ja sarjoja vahdatessa. Menossa on nyt Nurse Jackien toinen kausi ja tietty Big Bang Theoryn ja How I Met Your Motherin uusien tuotantokausien ekat jaksot piti katsastaa. Ihanan turhaa <3 Tehokas ehtii olla joskus toiste, esim. huomenna tai muuna vapaavalintaisena päivänä. Ehkä. :)

Ainiin. Yritin kyllä tänäänkin: sprayasin vihdoin ne makkarin kokovartalopeilin puunväriset kehykset valkoisiksi. Ei vaan mennyt ihan niinkuin Strömsössä: nyt kehykset näyttävät hyviltä, mutta peilistä ei näe läpi, kun sen suojana olleet sanomalehdet olivat liikkuneet... (Ai mikä maalarinnauha? Yliarvostettua!) FAIL. Joinakin päivinä vain pitäisi kieltäytyä kaikesta hyödyllistä muistuttavasta.

4 kommenttia:

 1. Hei, hienoa, että pääsitte treenaamaan agilitya ryhmään! Mä kans toivoisin, että päästäisiin ryhmään treenaamaan sitten, kun sen aika on. Ihan jo siksikin, kun en ole itse aiemmin lajia harrastanut ja tarvitsen varmasti paljon apua ja neuvoja jo ihan omaan ohjaamiseen liittyen.

  VastaaPoista
 2. Kiitti, niin mustakin :D Pidän peukkuja teillekin, oon ymmärtänyt että ryhmään pääsy saattaa täällä pk-seudulla olla joskus haastavaa :)

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Pakko näin jo pidemmän aikaa blogiasi seuranneena kysäistä yhtä asiaa. Kuinka yleistä elukkalaisille on siis oman lemmikin pito? Olet nyt viime postauksissa puhunut noista pitkistä päivistä jne, miten sitten käytännössä hoituu vaikkapa koiran pito, pakkohan se on jossain välissä ehtiä pissattaa yms? Jatkuvasti pitkiä päiviä yksin kotona, ja jos asuu kaukana kampukselta niin ei sinne kotiin ilmeisesti tuosta vaan lähdekään käväisemään kesken päivän.

  VastaaPoista
 4. Hei "Haaveena elukka"!

  Lähes kaikilla täällä on koira, kissa tai muu pieneläin - osalla toki myös muita perheenjäseniä sitä hoitamassa. Harvoin meillä on näin intensiivisiä jaksoja (ainakaan tähän asti) ja luennothan ovat pääsääntöisesti vapaaehtoisia, joten itse en yleensä kaikille osallistu, jos asia näyttää kirjoista omaksuttavalta. Nyt ruokintajaksolla meillä ei varsinaisesti ole laajalti kirjallisuutta käytössä (vielä), joten olen katsonut parhaimmaksi istua nököttää kaikilla luennoilla :) Lisäksi aihe on todella tärkeä, koko eläimen terveyden-/sairaanhoitoon vaikuttava ja tämä kakkosvuoden syksy on ainoa aika, jolloin sitä kunnolla käsitellään, joten en ole nyt halunnut missata luentoja.

  Eli normaalisti viikot ovat paljon kevyempiä ja jos päivät tuntuvat venyvän turhan pitkiksi (itselle tai koiralle), voi aina ottaa "omaa lomaa" luennoista. Pisimmilläänkin päivät kuitenkin vastaavat normaalia työpäivää (8h), jonka suuri osa työssäkäyvän väestön koirista joutuu kuitenkin viettämään yksin.

  Tämä on kuitenkin yksi syy, miksi olen innokkaasti hankkimassa Iipulle kaveria :)

  VastaaPoista