Vyötärön metsästäjän pizzapohja
yksi pyöreä pizza1/2 prk kermaviiliä
n. 70g juustoa raastettuna
n. 70g juustoa raastettuna
1 kananmuna
2 rkl vehnälesettä
2 rkl mantelijauhetta
n. 1 tl leivinjauhetta
n. 1 tl leivinjauhetta
Ainekset sekoitetaan ja levitetään ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille. Paistetaan 200 asteessa ensin 10 min, levitetään päälle täytteet ja paistetaan vielä niiden kera 10-15 min.
Tein vain puolikkaan pohjan (ettei tule syötyä liikaa ;)) ja muotoilin sen tällä kertaa pyöreäksi. Täytteenä ananasta ja tonnikalaa, muuta ei tähän hätään kaapista löytynyt.
Pakko kommentoida vanhaa reseptiä, kun niin tykästyin tähän! Oon aikaisemmin tehnyt aina tuota rahkaversiota, mutta en siitä ole oikein tykännyt. Nyt kokeilin kermaviilillä ja se oli tosi hyvää! Kiitos sinulle ohjeesta, nyt voi taas tehdä pizzaa :)
VastaaPoistaVoi kun kiva kuulla! :) Meillä tehdään aina tällä muunnoksella, koska mustakin se alkuperäinen on hiukan turhan tujun makuista :)
VastaaPoista