lauantai 23. tammikuuta 2010

Still alive ?

Tätä tapahtuu...(Verenkierto ja hengitys -elimistön tentti luvassa maanantaina...)Tätä kuluu...

 

Tältä näyttää:
(ei ihan arvoisensa paikka taululle, mutta eipä ole parempaakaan vielä löytynyt)

 


 


 

Ostin alennumyynneistä tuollaisen joulukorttitaulun, johon kortit saa kivasti esille. Sain tänne lähetetyt joulukortit (joita oli yllättävän monta, kiitos!) käsiini vasta joululomalla, joten en ole vielä malttanut laittaa noita pois :)
 

Tätä siis luvassa vielä pari päivää. Muutenkin mieliala on ollut hiukan apea tänne paluun jälkeen (tosin noususuhdanteessa koko ajan). Huomenna olisi illalla I:n synttärit tuossa lähellä - ajattelin mennä poikkeamaan.

Viime lauantaina tuli käytyä Tiksissä leffassa katsomassa Avatar 3D:nä ja olihan se aivan ihana :) En tiedä oliko siinä kolmiulotteisuudessa nyt mitään niin erikoista, mutta leffa oli muuten kaunis, tarina ihana (sisältäen pienen opetuksen) - hiukan ehkä ennalta-arvattava, muttei sen väliä. Ylipäätään kaikki, mihin liittyy mitenkään eläimet ja luonto - oli sitten fantasiaa tai ei - liikuttaa mua aika helposti. Joten kyllä sitä tuli sitten teatterissa muutama kyynel vieräytettyä. K oli jälleen tosi kivaa seuraa - käytiin vielä yksillä leffan jälkeen. Harmi, että poika lähtee ensi viikolla puoleksi vuodeksi vaihtoon. Juuri kun oppi vähän tuntemaan.
Viikolla oli luentojen lisäksi harkkoja mm. hengitysspirometriasta (hengitystilavuuksien, hiilidioksidipitoisuuden ym. mittausta) ja elvytyksestä. Etenkin tuo elvytysdemo muistutti jälleen hyvin siitä, mitä varten täällä näitä joskus vähän tylsiäkin aiheita (jep, VeHe ei ole lempparini tähänastisista) nyt peruskursseilla luetaan.

Suurin saavutukseni oli kuitenkin hankkia nyt viimein Yliopistoliikunnan kausikortti ja päästä käymään salilla pariin otteeseen. Tuntuu hyvältä, kun lihakset kertovat, että jotain on tullut tehtyä :) Voisi koittaa nyt päästä vihdoin myös pitkään haaveilemaani joogaan vaikka ensi viikolla.

Nyt kuitenkin takaisin vielä EKG-prujujen ja "isojen poikien pannarin" pariin. Toivottavasti tämän lukemaan sattuvilla on meneillään/ollut hieman hohdokkaampi perjantai-ilta ;)

6 kommenttia:

 1. Hei kiva että olet palannut! Hei etkös jossain postauksessa kertonut tehneesi pääsykokeen Turussa? Itsekin olen sinne menossa pääsykoetta tekemään, niin olisitko halunnut olla kiltti ja kertoa vähän pääsykoejärjestelyistä siellä? :) Oliko minkälaiset salit? Tarkkoja laskinten ja eväiden kanssa? Entä olivatko pöydät yksittäisiä pöytiä, vai jouduttiinko lentotyyppisille "rivistöille" että yksi kun menee vessaan niin kaikkien on hypittävä? Kauhistuttaa kun kaveri oli pääsykokeissa Tampereella (ei lääkis) ja hän joutui juuri tuollaiselle rivistölle, ja kaiken lisäksi ei ollut pöytää vaan hän joutui kirjoittamaan sylissä pidettävälle vanerilevylle :O Kyllähän tuossa jo pääsykeosuorituskin kärsii :/

  Mutta kiitos jos viitsit vastata ja toivottavasti poistaa huolehtimisen noista pöydistä :D

  VastaaPoista
 2. Päätin vastailla kokonaisen postauksen verran siltä varalta, että aihe sattuisi mietityttämään muitakin :) Toivottavasti selvensi edes hiukan.

  VastaaPoista
 3. Hei, ihanaa että pidät tätä blogia. Se on minulle inspiraation lähde.

  VastaaPoista
 4. Kiitos, lämmittää mieltä kuulla :) Säkin hakemassa elukkaan?

  Tai en tiä onko täällä anonyymeja hakijoita yksi ja sama vai kaksi vai viisi täällä välillä kommentoimassa :D

  VastaaPoista
 5. Täälläkin yksi joka lukee blogiasi! Blogisi tsemppaa minua lukemaan pääsykokeisiin, jotta ehkä joskus pääsisin eläinlääkikseen ja saisin opiskella noita kaikkia mielenkiintoisia asioita joista kirjoitat :) Itsellä edessä eka yritys keväällä. Alkoi maatalous-metsätiteellinen kyllästyttää ja kun kotieläintieteen luonnoilla olen muutaman kosketuksen eläinlääkiksen asioihin saanut niin vanha haave sielä opiskelusta heräsi vuosien jälkeen. Kiitos vielä kerran blogistasi ja tsemppiä opiskeluun :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: jonkun verran meidänkin vuosikurssillamme on ex-teikäläisiä - antaa varmaan ihan hyvää pohjaa tulevalle eläinlääkärille tuotantoeläimistä kuitenkin! Ja kampuskin on sitten jo tuttu :) Tsempityksiä sinnekin pääsykoelukuun!

  VastaaPoista