lauantai 16. tammikuuta 2010

Paluu arkeen
Keskiviikkoiltana olin siis kahdeksalta illalla kotona ja torstaina kävin ekalla luennolla ja lueskelin kotona hiukan imusuonistojen anatomiaa. Illalla T2 poikkesi, kun oli heittämässä porukkaa lentokentälle. Löydettiinpä tästä läheltä myös klo 24 asti auki oleva ruokakauppa - pääsee myöhäänkin ostoksille (tosin auton melkein vaatii) ;)

Tänään oli puolestaan hiukan jännempi päivä, kun harkoissa oli vuorossa koiran EKG:n eli sydänkäyrän tutkimista ja sydääänien auskultaatiota stetoskoopilla sekä pulssin tunnustelua nivustaipeesta.Kissojen ja hevosten sydänääniä sekä erilaisia sydänvikoja kuuntelimme nauhalta.Iippu oli siis nyt ensimmäistä kertaa koekaniinina pärjäten vallan hienosti ja malttaen maata paikallaan tutkimuksen ajan, vaikka ihoon jouduttiin laittamaan tuollaiset ikävät "leuat".
Tällaista käyrää sieltä sitten tuli tulkkittavaksemme. Tuo käyrän aaltoilu (kuuluisi olla suora) johtuu väliin jääneiden karvojen ja pienten liikkeiden vaikutuksesta kuulemma.
Osoittautui myös, että ihan oikeasta kohtaakin olin aiemmin Iipun pumppua kuunnellut, kun sitä aiemmin syksyllä vain arvailin :)Illalla lähdin myös I:n kaveriksi IKEAan etsimään koiraporttia. Huomenna puolestaan olisi vuorossa leffaan meno K:n kanssa ja harkinnassa on myös salilla käynnin aloittaminen J:n kanssa. Kyllä sitä vaan täytettä löytyy äkkiä näihin päiviin täältäkin...


2 kommenttia:

  1. Oon lueskellut blogiasi mutta vasta nyt kommentoin, aivan ihana blogi, ihana koira, ihania kuvia ja sulla on hauska tyyli kirjoittaa. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kauniista sanoista :) Koira on kyllä ihanista ihanin myös livenä :) Pitänee käydä vastavierailulla blogissasi!

    VastaaPoista