maanantai 4. tammikuuta 2010

Jouluaatto kuvin + muita kuulumisia

Kovasti laahaa päivitykset jäljessä, ei homma vain toimi täällä maalla. No, tuleepa otettua samalla lomaa blogistakin :)

Tässä kuitenkin jouluaatto kuvin:Joistakin perinteistä on vain pakko pitää kiinni - joulukuusi koristellaan aamulla ja telkun on oltava auki, siellä pyörivät edelleen ne samat ohjelmat kuin silloin kun olin pieni :) Muista en niin perusta, mutta Lumiukko on katsottava, siinä on niin ihanat musiikit!

Joulupuuro tai "joulupuuro" syödään joulurauhan julistuksen aikaan, sitten käydään saunassa...
...ja lähdetään hautausmaakierrokselle sekä joulukirkkoon.


Illalla tehdään ruokaa...... ja avataan  lahjat. Olin ollut ilmeisen kiltti, kun sain lähes kaiken toivomani - mm. hiustenkuivaajan, pari yöpaitaa, uudet pussilakanat, pinkin mp3-soittimen (<3), pari koira-aiheista kirjaa (Uma Aaltosen "Colette" ja jonkun ulkomaisen kirjoittama "Tiellä pysymisen taito", joita välipäivinä lukiessani itkin silmäni päästä... ai miten niin herkkä, heh) ja pari DVD-leffaa ("Eläintohtori 5", vitsillä kuulemma, ja "Vain koiraihmisille"), erilaisia rasvoja ym. kauneusjuttuja, joulukoristeita, isot glögilasit + glögiä, ison teekupin, siilipehmon, silitysraudan (joku kuuli huokailuni, kiitos), parit korut, kaulahuivin, villasukat, työkalusetin naisille, tarjoiluastian, hajuveden... mikähän unohtui?


Ai niin, ja tietenkin sen inspiraatiotaulun :) Tästä olen kovin kiitollinen, että sen kummitätini oli viitsinyt minulle tilata. Taulu pääsi seinälle heti välipäivinä, kun kävimme T:n kanssa pikaisesti Vantaalla yhden yön reissulla. Iippu ja Mandy (kaverini sheltti) pääsivät riehumaan keskenään ja me poikkesimme Jumbossa.

Muuten olen viettänyt lomaa täällä kotipaikkakunnallani. Olen ottanut aika rennosti ja lukenut kirjoja (em. koirakirjat ja nyt Twilight), karsinut vähän "Verenkierto ja hengitys" -kokonaisuuden rästejä lukemalla fysiologiaa (en ennen joulua enää malttanut tai ehtinyt), viettänyt perheen ja kavereiden kanssa aikaa yms. Päivät kuluvat kuin siivillä, eikä juuri nyt ole suurta kaipuuta Vantaalle. Itse asiassa koko se elämä tuntuu ihan vieraalta ajatukselta nyt, niin hyvin olen sopeutunut takaisin tänne, tuttujen ihmisten pariin :D

Uusivuosi sujui kaveriporukan seurassa Tampereella ja oli tosi kivaa, vaikkei raketteja päästykään ampumaan, skumpat jäi juomatta ja tinat valamatta :D Oli vaan kaikkea muutakin siinä.

Loppuun vielä kuvia hurmaavasta maine coon -neitokaisesta, joka muuttaa veljeni perheeseen kuun lopulla. Kävimme katsomassa pentuja joulun jälkeen kasvattajan luona ja hurmaavia palleroisia olivat.EDIT. Sain tiukkasanaista palautetta kissavauvan tulevalta äiskältä, että alimmassa kuvassa ei esiinnykkään neitonen itse, vaan velipoika. Pahoittelen virhettä - eihän sitä nyt pikku neitiä sovi äijänalkuihin sotkea! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti