maanantai 30. syyskuuta 2013

Viikonlopun viettoa


Viikonloppumme kuvin. Olimme aikeissa lähteä perjantaina kotipuoleen, mutta koska pääsimme molemmat vasta poikkeuksellisen myöhään kotiin, niin päätimme siirtää reissun hamaan tulevaisuuteen - potentiaalisesti ensi viikolle. Kiva olisi kuitenkin mennä, nyt kun on tällaista stressitöntä aikaa koulunkin puolesta. Eivät paina tentit, eivätkä kirjalliset työt. Vastuu omasta ammatillisesta oppimisesta korkeintaan, mutta se ei vapaa-aikaa kyllä varjosta.

Paikkailimme siis vain univelkoja, katselimme sarjoja, teimme suursiivouksen ja kokkailimme aamupalaksi uunimunakkaita ja lounaaksi itämaista kookos-kanakeittoa. Päätin olla kaukaa viisas ja päällystin uudet kirjat kontaktimuovilla. Lisäksi keksin sijoittaa ne olohuoneen TV-tason sisään, sillä hyllytilan loputtua ne ovat koko loppukesän lojuneet milloin milläkin pöytätasolla.

Viikonlopun kohokohta taisi olla sunnuntainen nopea visiittimme Itäkeskukseen, josta löytyi sillä hetkellä ainoa auki oleva raakaruokia myyvä eläinkauppa. O myös tarjosi meille ravintolaillallisen Fonda del Solissa, joka ei pettänyt tälläkään kertaa. Nopea ja ystävällinen palvelu sekä hyvä hinta-laatusuhde saavat meidät varmasti palaamaan jatkossakin.


Kauppareissun jälkeen heitimme lenkin syksyisessä Vuosaaressa.Pysähdyimme ihmettelemään Skatan tilan hevosia, joihin Taikkis olisi mieluusti mennyt tekemään lähempääkin tuttavuutta. Hevoset sopivat hyvin päivän teemaan, sillä illalla kertailin hiukan hevosen jalkojen ja ruuansulatuskanavan anatomiaa sekä pakkasin laukkuuni mm. turvakengät tänään alkanutta hevossairaalan jaksoa varten. Kätevänä unohdin tosin esimerkiksi sellaiset hyödykkeet kuin avaimet ja eväät. Onneksi a) O on riittävän kultainen paikkaillakseen näitä mun lahopäisyyteni tuloksia ja b) en ollut edes ryhmämme ainoa! Jos meno on näin disorientoitunutta jo syksyllä, niin mitähän se mahtakaan olla keväällä? Hahah. Klinikkavuosi kerää selkeästi veronsa.

Lupaan jakaa ajatuksiani hevosjaksosta myöhemmin tarkemmin, sillä nyt on pakko lopettaa ja tarjota kädelleni hiukan kylmäystä ja lepoa - onnistuin nimittäin kokemattomuuttani telomaan sen jo ensimmäisenä päivänä. Hyvin vedetty päivä siis kaiken kaikkiaan!

Onneksi toistaiseksi jaksaa vain naurattaa.

8 kommenttia:

 1. Voi ei, mitä kädellesi tapahtui?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti venähdys, oli pirun kipeä eilisen, mutta kylmäys auttoi :)

   Poista
 2. Mua kiinnostaisi kyllä kamalasti kuulla sun ajatuksia hevospuolesta, itse kun olen hevosalalle kouluttautunut ja harastanut hevosia koko ikäni.

  - HeidiÄs

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, aikeissa olisi kyllä niistä kirjoittaa :)

   Poista
 3. Voi kamala, kun pitkästä aikaa tänne eksyin ja vanhat unelmat eläinlääkiksestä taas heräsi. Lukion viimestä vuotta viedään, alkaa olla jo myöhästä... Tai eihän se varmasti tarpeeksi ahkeralle ikinä myöhästä ole, mutta itseni tuntien ei taida musta siihen olla :D ihanaa kuitenkin käydä täällä sun blogissa "haistelemassa tunnelmia" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. It's never too late! :) Itsekin hain vasta kaksi vuotta lukion jälkeen. Tietty jossei aivan tunnu omalta jutulta tai "sen arvoiselta" niin tervetuloa vain haistelemaan :D

   Poista
 4. Suosittelen anonyymiä unohtamaan moiset ajatukset. Jos todella unelmoit eläinlääkiksestä, toteuta unelmasi. Yksi tai useampikin välivuosi puuttuvia tietoja umpeenkuroen ei maailmaa kaada. Ehdit silti olla töissä vielä vuosikymmeniä. Parempi valita heti se ala, joka oikeasti kiinnostaa, niin ei tarvitse myöhemmin vaihtaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä. Välivuodet voivat jopa tehdä ihan hyvää. Aika moni suoraan lukiosta tullut on syystä tai toisesta päätynyt pitämään välivuoden nyt kesken opintojen eli erot tasoittuvat :)

   Poista