keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Sneak peek


Ensinnäkin haluaisin kiittää teitä kommenteistanne edellispostaukseen. Oli kiva kuulla, että en ole ainoa pilkullinen porukassa ja saada vinkkejä sekä vaivan aiheuttajasta että hoitokeinoista! Oloni huojentui heti.

Nyt mun oli kuitenkin tarkoitus kirjoitella ihan muusta aiheesta, nimittäin siitä, että tänä keväänä (ja kesänä) olisi vihdoinkin tarkoitus toteuttaa kauan kaavailemani olohuoneen freesaus. Out with the yellow and in with some new colours! Aiempia pohdintojani aiheesta löytyy ainakin täältä.


Sisustustyyleistä mä ihailen sellaista romanttista, white on white -tyyliä(kin), mutta omaan kotiini mun on pakko saada värejä. Kirkkaita, muttei perusvärejä. Voisiko sanoa murrettuja? Pinkkiä, turkoosia, limeä...

Olohuoneeni nykyisestä värimaailmasta viisastuneena haluan kuitenkin tällä kertaa hankkia kaikki peruskalusteet neutraalin värisinä, jotta voin sitten rauhassa sisustaa joulun aikaan punaisella, talvella ehkä sinisellä ja keväällä hiukan hempeämmillä sävyillä. Olin pitkään päätymässä ruskea-valkoiseen pohjaväritykseen, mutta lopulta innostuinkin tummanharmaasta. Se ei ehkä mätsää noihin mun lemppariväreihin yhtä kivasti kuin ruskea, mutta luulen, että ruskeaan saattaisi kyllästyä nopeammin. Nyt uusi sohva - vuodekulmadivaani - on varattuna ja kaikennäköistä tulevaan värimaailmaan sointuvaa oheissälää on alkanut kertyä sitä mukaa, kun jotakin kivaa löytyy.

Kokoontaittuva printtituoli vierasvaraksi ja keinotalja

Matto, joka toivon mukaan sietää koiria paremmin kuin eniten haikailemani paksut, pitkänukkaiset matot

... ja tyyliin istuva sisustustarra, tietenkin ;)
Sohvan toimitus saattaa venähtää vasta touko-kesäkuulle, joten yritän hiukan himmailla tätä pesänrakennusviettiäni, kun eihän tässä mikään kiire ole. Lisäksi olisi varmaan hyvä yrittää säästää rahaa erästä vähintäänkin yhtä innostavaa juttua varten. Siitä lisää myöhemmin. Raportoin kuitenkin varmasti vielä projektin etenemisestä tässä kevään mittaan.

S poikkesi täällä tänään koirien kanssa (ovat hänellä hoidossa) ja olipa vain ihanaa päästä lällyttelemään noita omia karvakorvia taas pitkästä aikaa (krhm, lue: kolme päivää). Ajeltiin eräälle retkeilyalueelle ja tarvottiin koirien kanssa mukava lenkki lämpimässä auringonpaisteessa. Lopuksi poikettiin parissa kaupassa ja kuin sattuman kaupalla onnistuin vihdoinkin löytämään ne pari valkoista pupukoristetta pääsiäispöytään!

Kaikesta sitä voikin itselleen pakkomielteitä kehittää, haha.

2 kommenttia:

 1. Tästä voinee päätellä, että et ole muuttamassa nykyisestä asunnostasi ihan vielä pois?
  Hitsi, mä jo elättelin toiveita että sun kämppäs vapautuis kesällä ja saisin sen kaapattua itelleni ;)

  Ei vaan, jos nyt pääsen syksyllä opiskelemaan niin haaveena on ehdottomasti saada Hoasilta Jokiniemestä kämppä, siihen mennessä talouteen on toivottavasti saatu nahkacolliekin, joten tullaan sitten ovelle pimpottamaan kun ollaan lenkkiseuraa vailla! :)

  Nimimerkillä Pitkään anonyyminä lueskellut! :D

  VastaaPoista
 2. Voi kyllä uus kämppä on koko ajan hakusessa :) Mielelläni luovuttaisin tän Vantaan kämpän seuraaville sukupolville ja siirtyisin etelämmäks - ei sillä, ettenkö täälläkin viihtyisi! Jos olet uutena opiskelijana (elukkaanko?) tänne muuttamassa, niin luulen, että kämppä järjestyy koiralliselle täältä helposti ;)Vaan kyllä se lenkkiseurakin kelpaisi! :D

  VastaaPoista