sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

You can just kiss my...


Tänä viikonloppuna oon ollut hämmentävän aikaisin liikkeellä, kuten kuvasta näkyy. Asiaan saattaa toki vaikuttaa eräs huomiota ja pissatusta aamullakin osakseen vaativa pörriäinen. Onneksi pennun yksinolo sujuu siinä määrin kivasti, että uskallan jo hiukan itsekin käydä jossakin.

Salakuvauksen uhriksi joutunut täti-parka olisi ehkä saattanut haluta sijoittaa kätensä hiukan toisin? :)
Aikeena oli poiketa Malmilla pitkästä aikaa kaupoilla. Viime vuonnahan kuljin paljon sen kautta kotiin Viikistä, mutta nykyisin suosin ennemmin Hakunilan dösälinjoja, joten Malmille täytyy oikein lähtemällä lähteä.

En oo muuten ikinä nähnyt niin paljon ruusujen kanssa parveilevia, juhlapukuihin pukeutuneita ihmisiä yhtä aikaa! Ei käynyt mielessäkään, että tietysti kaikki valmistujaisiin ja lakkiaisiin matkalla olevat ihmiset hyödyntävät täällä julkisia, niinkuin muihinkin matkoihinsa :D Mulla olisi myös ollut kotipuolessa yhdet yo-juhlat, mutta koska pääsin perjantai-iltana töistä vasta klo 22, en olisi oikein ehtinyt olla kotipuolessa sen junamatkoihin kuluvan 50e:n (sis. kaksi koiraa) edestä.

Malmin Seppälää ajettiin alas ilmeisesti remontin edeltä, joten käsiin tarttui yksi printtiteeppari (jollaisia harvemmin nykyään harrastan) ja leggarit.

No mintun värisiä pandoja sydämessä. Need I say more?

Malmiin melko nopeasti kyllästyttyäni palasin Tiksiin. 

Rakennustyömaataidetta. Päätin istua hetkeksi tuohon "omenapuun" alle rappusille mansikoita syömään, mutta siinä paloi takapuoli niin äkkiä, että oli pakko luikkia pian karkuun :D

Mansikoiden koosta päätellen osa niiden geeneistä saattoi olla lainattuja :D

Tosin kompensoiko onttous kokoa?
Hellettä piisasi siis yli hellerajojen joka päivä, joten ateriat jäivät automaattisesti varsin kevyiksi. Raikas salaatti toimii kuumalla kuin junan vessa!

Liekkisuikale-aurinkokuivattu feta-pinjansiemen-ananas-vihanneshässäkkä, nam!

Terassini kesäkunnostin jo jokusia viikkoja ennen - olihan mulla tosiaan kavereita grillaamassakin ennen opiskelujen loppua, vaikken siitä tänne ehtinytkään raapustaa :)

Mulla on joku "thing for butterflies"


Tänä vuonna ostin jopa parvekelaatikot.
Kukkavalinnasta syytän äitiä. Sillä on joku "thing for violets" ja kun olin nuorempi, niin käytettiin tuntikausia kukkakaupoilla orvokkiyksilöitä valitsemassa :)

Taikkis approves.
Ollaan vietetty Taikinan kanssa paljon laatuaikaa läheisellä ruohokentällä. Mä yritin saada hiukan väriä pintaan ja kahlattua vuoden aikana kertyneet Eläinlääkärilehdet läpi. Opiskelujen ohessa en nimittäin jaksa keskittyä edes mihinkään lehtiin kunnolla - ylijäävän vapaa-aikansa käyttää mieluummin ihan johonkin muuhun kuin lukemiseen. Nyt sen sijaan ahmin alaan liittyviä tieteellisiä artikkeleita suurella mielenkiinnolla.


... tai tuijottelin vaihteeksi sinistä taivasta ja annoin ajatusten levätä. Aiai, miten rentouttavaa! Kaikesta huomannee, miten mun suhtautumiseni kesän alkamiseen on alkanut jo hiukan lämmetä? ;)


 ... joskin koirien touhut keskeyttivät mun seesteiset ajatukseni vähän väliä :D

One happy puppy
Yksi Taikan lempparileikeistä on Iipun kimppuun hyökkiminen. Sitä edeltää kissamainen vaanimisvaihe.

Ready...

...steady...


...go!!!
Lisäksi nuo ulkoiluhetket ovat erihyvää sosiaalistamista tuon ikäiselle pennulle, kun ohi suhaa erinäköisiä koiria, ihmisiä, pyöriä, potkulautoja...

... ja tässä esimerkiksi pennun huomion kiinnittivät vanhuksen kävelysauvat, joita piti oikein istahtaa ihmettelemään.
Tutustuttiin myös viereisessä talossa asuvaan tyttöön, jolla on trikki- ja merleshelttinartut. Tyttö ihasteli Taikan avoimuutta ja mä hänen merlensä väriä :) Puhuttiin vähän, että mentäisiin joskus juoksuttamaan koko sakkia kerralla.

Lauantai-iltana lähdin käymään J:llä ja jatkettiin siitä porukalla Hietsuun istuskelemaan pariksi tunniksi. Oltiin ehkä kyseisen paikan ainoita yliopisto-opiskelijoita ja nostettiin keski-ikää ehkä siitä 15,7:sta 16:aan ;) Mutta eipä siinä, oli hauska nähdä kavereita pitkästä aikaa ja muistella omia vanhoja koulujen päättäjäisiä. Ollapa vielä itsekin sweet sixteen! :)


Kuvasarja on hyvä päättää tähän tyhjentävään kuvaan luovista tavoista keksiä eläinlääkiksen pääsykokeelle konkreettista uusiokäyttöä:

"You can just kiss my ass!"
Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. IHANA tuo pennun hyökkäys =D Ja mukavaa alkavaa viikkoa sinullekin:)

  VastaaPoista
 2. Hehee, Taikkis on mainio :) En oo ennen nähnyt koiran vaanivan tuolla tavoin! Ja kiitos :)

  VastaaPoista
 3. Joo toi hyökkäys on ihana! Oot muuten tosi hyvä valokuvaaja!! Ja toi pääsykoe, ihan nauratti toi kuva :D
  -s

  VastaaPoista
 4. s: No kiitosta vain, vaikka oikeasti olis kyllä vaikka miten paljon opeteltavaa kuvauksen saralla :) Ja pääsykoe sai ihan ansionsa mukaan! ;)

  VastaaPoista