tiistai 26. lokakuuta 2010

Not just cows

Muutakin on tullut ehdittyä kuin työhaalareissa heiluttua. Ei tosin paljoa tai ainakin suurin osa vapaa-ajasta on sitten kulunut muiden kouluhommien parissa (ruotsin projektista tänään 1/3 tehty, jes!)...

Maanantaina veljeni avokki piti Energetix-korukutsut ja enpä voinut vastustaa kiusausta, kun bongasin lehtisestä tassunjäljen kaulaan...  Koru tosin on vielä jossakin matkan varrella luokseni.


Muuten on sitten tullut nähtyä kavereita ja kaverikoiria, syötyä liikaa kebabbia (täällä se vain on niin paljon parempaa ja halvempaa), juotua sopivasti, käytyä Ideaparkissa, josta en löytänyt mitään - tuntuu kutistuneen valikoimiltaan sitten viime näkemän, kirpputorilla ja sienessä - kyllä, sienessä! Ohessa hiukan kuvasadetta viikolta - aloitetaan vaikka niistä kaverikoirista.

May I present, Miyu, eli T:n 9-viikkoinen shiban pentu, jota olen päässyt nyt ensi kertoja näkemään:



 Hurmaava tapaus ja tasapainoisen oloinen pentu (äääää mikä pentukuume!), vaikkei ihan mun rotuni olekaan :) Miyua tullaan kuitenkin varmaan jatkossakin täällä blogin puolella näkemään.



Sitten kuvia syksyn ensimmäiseltä ja todennäköisesti viimeiseltä sienireissulta. Iippu oli taas ihan onnessaan päästessään näkemään Mandya ja innostui juoksemaan pehmeässä sammalikossa ympyrää. Yleensähän tyttö ei metsää sen erityisemmin rakasta ja lähtee sieltä mielellään pois, toisin kuin emäntänsä :)



Ensilumi alkoi höytyillä metsässä ollessamme! Nyt se on tosin jo aikalailla sulanut pois...


 
Saldo oli hiukan heikonpuoleinen, koska jäljistä päätellen joku oli käynyt tyhjentämässä paikan juuri ennen meitä :/

Sitten vielä uusia hankittuja juttuja:


* lasinen joulukoriste (jollaisia keräilen), kirppikseltä 1e (ihanaa, joulu tulee!)


* jottei päästäisi tästä juhlateemasta mihinkään, niin limenvärinen keskeltä avattava pääsiäiskukko (tällaisesta haaveilin viime pääsiäisenä, mutta nyt äiti toi mulle vastaavan mummulan jäämistöstä mukanaan!) Pitää varautua ajoissa :D



* kerrosvati jäämistöstä - todennäköisesti otan tämän asustetarjottimeksi (olen haikaillut niitä IKEAn asustekerrosvateja ties kuinka kauan...)



* loppuhuipennuksena pinkki lehmäkello 3,99e kirppikseltä! Ei varmaan tarvitse liikaa perustella, miksi tämä nyt tuntui sopivan teemaan :D Etenkin, kun olen jo pidempään etsiskellyt keittiöön pinkkiä seinäkelloa valkoisen tilalle. Jääpä kiva muisto tästä harjoitteluajasta :)


Lisäksi mua odottaa mummulassa vielä äitini vanha peilipöytä, joka tosin pitää hioa ja maalata ensin valkoiseksi. Ajattelin iskeä sen sitten makkariin kotona Vantaalla. Kiva, kun on sen verran neliöitä, että pystyy hankkimaan hiukan luksustakin opiskelijaelämän keskelle :) Sen sijaan mulla ei ole mitään käsitystä, miten ajattelin raahata entisestään paisuneen tavaramäärän taas kotiin, kun tulomatkallakin laukut olivat viimeistä senttiä myöten täynnä tavaraa... :F

3 kommenttia:

  1. Ihana koru. Ja vielä ihanampi pentu. Tartutat meidät kaikki kohta pentukuumeseen! mutta.. ei se mitään, ei noita voi vastustaa.

    Ei kai tuo pakollinen ruotsin kurssi sisällä mitään suullisia esitelmiä? Onko eläinlääkisessä yleensäkään esitelmiä/ryhmätöitä?

    VastaaPoista
  2. Jee ihanaa uusi postaus taas. Tuo lehmäkello on todellakin helmi! :D Ite kävin tutustumassa eläinlääkisopintoihin viime torstaina Viikki-päivänä, ja pääsin mukaan myös sinne eläinsairaala-vierailulle! Oli niin mun paikka (: Elikkäs eläinlääkiskuume on tässä koko ajan nousemassa korkeammaksi, ja haen elukkaan ensi keväänä. Mutta eipä muuta, toivottavasti uusi postaus taas mahd.pian tulossa!

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: Kiitos :) Ja joo, pentukuume on tarttuvaa sorttia - etenkin eläinlääkiksessä, jossa koko ajan monilla on pieniä pentuja :D

    Ruotsin loppukoe on suullinen keskustelu annetusta aiheesta kaverin kanssa opettajan kuunnellessa ja arvioidessa keskustelua. Hiukan jännittää tämä jo ennakkoon, kun koko ruotsi tuntuu tehokkaasti jo unohtuneen :D

    Anonyymi2: Kiitti :) Ja kiva, että elukka vastasi odotuksia! Tsemppiä kovasti pääsykoelukuihin ja mäkin toivon, että ehtisin postailla taas mahdollisimman pian :) Nappailis hiukan enemmän kuin tää kokopäiväinen opiskelu! ;)

    VastaaPoista