maanantai 1. helmikuuta 2010

That this week's gonna be a good week


Loppuviikko sujui aika rattoisasti aamuluentojen ollessa ainoa pakollinen paha yliopiston puolelta. Solubilsan kirja on älyttömän helppolukuinen, eikä tuota siten suurta päänvaivaa. Etenemisvauhtikin on vähintään kohtuullinen. Kehitysbiologialla en jaksa vaivata päätäni pakollista enempää, mutta oppimispäiväkirjasta on kuitenkin jo 3/10 valmiina :) Ryhmätyö koittaa ensi viikolla, mutta pääseepä sitten siitäkin nopeasti eroon. Torstaina sain vihdoin mentyä joogaan J:n kanssa ja kyllä vain otti lihasten päälle! Yritän päästä sinne myös nyt alkavalla viikolla, jos vain suinkin ehdin. 

Mutta olipahan loistava viikonloppu! Ihanan rentouttava ja virkistävä. Hyvää kontrastia viime viikonlopulle, joka meni siihen VeHe-tenttiin valmistautuessa.

Perjantaina skippasin ainoan aamuluennon, nukuin pitkään ja siivosin kämpän kunnolla pitkästä aikaa. Illalla olin lupautunut lähtemään H:n kanssa erään vuosikurssilaisemme tupareihin (+jatkoille Mollyyn keskustaan) tuohon aika lähelle, Helsingin puolelle kuitenkin.Oli hyvä nollaus, mutta tuntui kyllä hieman tukanjuuressa lauantaiaamuna :) Myös T2 poikkesi, kun käytti Mandya lääkärissä ja haki porukkaa lentokentältä, mutta kovin pitkään emme tällä kertaa ehtineet nähdä :(


Lauantaina onnistuin pikku tärinöistä piittaamatta lähtemään rautatieasemalle T:tä vastaan kahden maissa. Pyörimme hetken kaupoilla ja istuskelimme eräässä Forumin kahvilassa ihmisvilinässä ja turisimme läpi kuulumisia. Kotimatkalla haimme Tiksistä "Enkelit ja demonit"-pätkän (hyi, mun ei pitäisi katsoa mitään missä lahdataan yhtään ketään, muuten ihan hyvä pätkä ja loppuratkaisu yllätti mut ainakin :D) ja ruokaa. Ja ai että, mikä ilta. Teimme hiukan Anitan jauhelihapihvejä ja kasvismuusia, jonka T osasi maustaa aivan loistavasti! Ihanaa, kun edes joku kavereista karppaa ja voi jakaa vinkkejä :)

Illaksi teimme taas dipin ja pilkoimme tarjottimelle kurkkua, omenaa, porkkanaa, lihapullia ja nakkeja dipattavaksi. Kyytipoikana toimivat punaviini ja Caipiroska-wannabedrinksut. Pitkästä aikaa sai vain olla, juoda vähän punkkua, syödä hyvin ja katsella leffaa. Tästä rentoutuksesta sain kyllä rutkasti voimia alkavaan viikkoon :)Aamulla nukuimme pitkään, emmekä pitäneet kiirettä ylösnousemisen kanssa. Sen sijaan "hyvä ruoka, parempi mieli"-motto rummutti edelleen voitonmarssiaan. T halusi tehtailla aamupalat, jotka noudattivat aika pitkälti itsenikin arkisin suosimaa linjaa: pekonia, kananmunia (kokkelina), nakkeja sekä vähän suolakurkkua. Ja täytyy sanoa, että paljon paremmalta maistui jonkun muun tekemänä :D Itse kun olen ehkä turhan hätäinen joskus tuon paistamisen kanssa kiireisinä arkiaamuina ;)
Neljän maissa saatoin T:n (joka jatkoi matkaa eräälle keikalle Stadin puolelle) Tiksiin samalla kun palautin leffan vuokraamoon. Teimme Iipun kanssa lenkin vastalumimyrskyyn ja nyt illalla olen puuhastellut seuraavaa:


(Marabou Dark Mint kuukauden suklaalakon jälkeen + solubilsaa)

Huomenna koittaa jälleen yksi odotettu hetki: leikkelyt jatkuvat! Tällä kertaa aiheina hermot, verisuonet ja imusuonisto. Maltan tuskin odottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti