sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Mallorca, päivät 6 ja 7


Päivän numero kuusi kuvasaldo rajoittuu näihin kahteen kuvaan. Syynä tähän on se, että viimeinen kokonainen päivämme Mallorcalla omistimme sateisen sään vuoksi shoppailulle.


Paljon kivaa sitä tarttuikin matkaan ja taisimme viettää peräti kymmenisen tuntia yhdessä ostoskeskuksessa. Välissä piti kuitenkin poiketa tapaksilla.


Viimeinen aamumme - kuten kaikki muutkin - starttasi hotelliaamiaisella. Sen jälkeen meillä oli muutama tunti aikaa ajella ympäriinsä ennen auton palautusta.


Tutustuimme hotellin ympäristöön Portals Nousissa. Sen hiekkaranta oli varsin pieni ja vaatimaton moneen muuhun verrattuna, mutta varmasti ajaa asiansa aurinkoisella säällä.


Kolit ja enterokokit balanssissa.


Bellverin linna, yksi Palman tärkeimmistä nähtävyyksistä.


Näkymä Palmaan.


Tällaiset viimeiset päivät tuntuvat aina valuvan hieman hukkaan, kun ei oikein osaa enää keskittyä mihinkään. Takaraivossa painaa ajatus kentälle ehtimisestä.


Ajoissa pääsimme kuitenkin sinnekin ja lento oli kaiken hatuksi vielä myöhässä. Kaiken kaikkiaan Mallorcasta jäi kuitenkin hyvät fiilikset ja aika kivasti sitä ehti viikon aikana nähdä. En pitäisi ollenkaan mahdottomana ajatuksena lähteä sinne joskus uudestaankin - etenkään itärannikolle. O rankkasi paikan jopa vierailemistamme aurinkolomakohteista mieluisimmaksi.

Vaan eiköhän sitä seuraavalla reissulla päädytä kuitenkin jonnekin ihan muualle - niin monta mielenkiintoista kohdetta on vielä näkemättä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti