tiistai 18. maaliskuuta 2014

Virtaa?


... ajatuksien, kuvien, Vantaanjoen, viikkojen, kuukausien? Virtaa arkeen? You name it. 

Näitä kuvia katsellessa voi vain kaiholla muistella, kuinka keväiseltä Vantaalla noin viikko takaperin lenkkeillessämme näytti! Nyt lumi peittää maan, eivätkä kissatkaan tarkene enää parvekkeella...


Ilokseni voin kuitenkin todeta, että muutama viikko sitten kasvanut sukarapuperhe sai kuin saikin toivotun vaikutuksen aikaan: Utu on viimeinkin kiinnostunut akvaariosta! Joda viis veisaa, mutta sentään yksi kissa kahdesta, jei!


Olemme alkaneet kutsua tätä kalastamiseksi vaikka oikeampi termi taitaisi olla ravustaminen... Utu saattaa nimittäin viettää akvaarion ääressä joskus jopa tunninkin putkeen rapujen liikehdintää tarkkaillen. Ja tämä toistuu useita kertoja vuorokaudessa.

Perjantaina O sai kuulla, että oli päässyt mieluisimpaan kesätyöpaikkavaihtoehtoonsa, jossa saa jatkaa harjoittelussa vuoden loppuun. Huippua, kiva kesä tiedossa molemmilla! Näillä näkymin paiskimme töitä myös pääsiäisenä, eli lomailut ja pääsiäisateriat taitavat jäädä tänä vuonna väliin...


Olimme alunperin lähdössä kotipuoleen viikonlopuksi, mutta olimme viikon jäljiltä niin poikki, että lähtö vain viivästyi ja viivästyi ja lopulta päätimme, ettei ole enää järkeä lähteä. Lauantai menikin lähinnä koomaillessa ja sunnuntaina päätimme tehdä vain jotakin täysin rentouttavaa ja huolista paisuneet aivot nollaavaa - käyttää vihdoin syntymäpäivälahjaksi saamani Flamingo Span lahjakortin!


Kylpylä oli edelleen oikein viihtyisä. Se koostuu siis vesipuistosta ja K-20 Spasta, jossa oli pari allasta ja kuusi saunaa. Toinen näistä Span altaista oli ihanan kuuma, temppelimäiseksi rakennettu ja toinen mineraalivesiallas, jossa kellutellessa veden alta kuului musiikkia. Saunoista testasimme pari erilaista höyrysaunaa sekä kausisaunan.


Illan kruunasi Amarillossa syöminen. Tai no, itse ruoka ei taaskaan häikäissyt, mutta ulkona syöminen itsessään oli toki ihan mieltä ylentävää. Ehkä näillä eväillä jaksaa hiukan päivystää!

4 kommenttia:

  1. Upeita kuvia! Kiva että akvaario on saanut noin suurta huomiota osakseen! On niin nätti ja varmasti mielenkiintoinen ihmissilmäänkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Oon superiloinen, että Utu yhtäkkiä kiinnostuikin siitä - olin jo menettänyt toivoni aika päiviä sitten. Nyt on lasit täynnä pieniä nenun jälkiä :D

      Poista