sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Viikonloppukuvia viiveettä


Ihanan rento kotiviikonloppu takana! Ollaan vain syöty hyvin, saunottu, katseltu sarjoja, lenkkeilty aurinkoisessa säässä ja haaveiltu.


Perjantaina tekaisin pellillisen karppia näkkileipää kaverilta saadulla ohjeella ja siitä tuli huippuhyvää sekä terveellistä! Nakerreltiin sitä sitten aamupalaksi. Toinen mun ehdoton lempparini aamu-, väli- tai iltapalaksi on tuo turkkilaisen, raejuuston ja vaniljajauheen sekoitus makeutettuna. Siihen en vain kyllästy.


Eilen lenkkeiltiin Malmilla, tänään Arabianrannassa. Joku ulkopuolinen saattaisi erehtyä kuvittelemaan, että meillä on keskenään toimeentuleva koiralauma, niin lähekkäin pystymme jo kulkemaan. Ehkä hihnat rauhoittavat tyttöjä, kun ne tietävät olevansa kiinni. Tai ehkä kevätympäristö kiinnosti enemmän kuin rähiseminen. Ledilläkin lienee oma rauhoittava roolinsa kuviossa.


Emme olleet aiemmin kävelleet tuolla päin, joten tuli napsittua hiukan kuvia. Ihan kivat lenkkipolut meren rannassa, mutta arvatenkin runsaasti väkeä liikkeellä. Ei tuolla omaan rauhaansa ehtisi unohtua.Lenkin jälkeen kävimme hakemassa eläinkaupasta hiukan täydennystä herrasväen muonavarastoihin ja haaveilimme samalla tulevista akvaariohankinnoista. Nyt näyttää siltä, että siirrämme makeanveden kokonaisuuden isompaan Edgeen ja pienempi muutetaan merivesialtaaksi. Ihan hetkessä tämä ei kuitenkaan ole tapahtumassa, sillä riutta-allas vaatii paljon perehtymistä ja tekniikan haalimista ja meillä on vielä se perehtymisvaihe käynnissä. Mutta hiljaa hyvä tulee, hyvää kannattaa odottaa ja muita klassisia kliseitä.

Tuleva viikko käynnistyy kirurgian erikoisklinikoiden, eli hammas-, silmä- ja neurologian (hermotautioppi) parissa. Odotan suurella mielenkiinnolla, mitä tuleman pitää!

5 kommenttia:

 1. Olisi kiva joskus lukea joitain käyttämiänne vhh-reseptejä, kun postauksien ruokakuvat on aina niin herkullisen näköisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina välillä niitä laitankin, mutta joskus tuntuu, ettei niitä lue kukaan :D Mutta jos löytyy kerran kiinnostusta, niin yritän taas laittaa :) Ja pyytää saa aina!

   Poista
 2. Mekin lenkkeiltiin eilen Arabianrannassa tyttöjen kanssa, eipä vain satuttu samaan aikaan lenkkipoluille!

  Miten Iippu ja Taika muuten suhtautuvat muihin narttukoiriin? Onko suhtautuminen niihinkin nihkeää, vai onko välirikko vain tyttöjen keskinäinen juttu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, ei sitten vissiin :) Kyllä nämä toisinaan muillekin nartuille ovat nihkeitä, mutta eivät tuolla tavalla kuin toisiaan kohtaan...

   Poista
 3. Onko teillä ell opiskelijoilla joku tietty nettisivu mistä tilaatte aina erilaisia kirjoja? :) Jos on, niin mistä tilaatte?

  VastaaPoista