keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Vuoteen omana

Tähänhän tää sitten meni. Kurkkuuni muutti eilen siili.


 Kävin siis ryöstämässä apteekin.


Köh, köh ja snif sniiif siellä ja vähän täälläkin. Onneksi nuo sokerittomat mansikanmakuiset Strepsilsit on hyviä ja aika yllättäen Finrexinkin. Näin vanhalle iälle piti elää, ennen kuin uskalsin maistaa sitä sen vastenmielisestä hajusta piittaamatta. Nää lihaskivut ja vuotavan nenän voisin kyl mielelläni lahjoittaa eteenpäin. Vapaaehtoisia, anyone?

Asiaan kuuluvasti mulle oli tälle päivälle vaihdettu puhelinvuoro, joten huomenna musta tuskin lähtee pihahdustakaan. Vaikka eipä sillä, vapaapäivänä olen ilmeisen joutilas sairastamaan.  

Life has a weird sense of humour.

5 kommenttia:

 1. Voi höh. Mutta juu, lomalla sitä tosiaan on ilmeisesti aikaa sairastaa. Meillä jokajouluinen perinne on aina mun sairastuminen. Etukäteen jo tietää, ettei joululomaksi kannata suunnitella mitään. :D

  Paranemisia!

  VastaaPoista
 2. Mies sai pöpön alkaen lauantaina kurkun karheudella päättyen todella räkäiseen yskään ja nenän vuotamiseen, kuumeella höystettynä. Eilen oli mullakin hieman nuhafiilistä nokassa ja illalla kurkussa karheutta, mutta toivottavasti tauti ohittaa mut sutjakasti ja menee vaikka naapuriin (vaikka tätä ei saisikaan toivoa). Pöpö voisi tietysti hypätä vessanpönttöön ja kuolla pois! Eli ei, täällä ei olla vapaaehtoisia ottamaan sun kolotuksia vastaan, sorry! Pikaisia paranemisia silti toivotan roppakaupalla :) Ja tuo Finrex on hyvää, Mieskin yllättyi kun patistelin juomaan sellaisen ;)

  VastaaPoista
 3. Siis sulla on aivan mahtava ja sympaattinen blogi! En ole aikaisemmin sulle kommenttia kirjoittanut, vaikka olen tätä pidempään jo lukenut, mutta nyt ajattelin senkin ajan tulleen! :)
  Tahtoisin tehdä postaustoivomuksen: voisitko esitellä kotisi? :) Näyttää hyvältä mitä saanut kuvista ymmärryksen!

  Pikaista paranemista!
  -Jonna

  VastaaPoista
 4. No oi voi, voi. Harmittaa puolestasi,yritähän parantua. Miten olis Vickin Vaborum ja flanelli... Auttaisko ne?


  M

  VastaaPoista
 5. Marika: Voi ei! Jouluna en kyllä soisi olevani kipeä! Onneksi vastustuskykyni on karppauksen myötä kohtalaisesti parantunut, joten olen selvinnyt monta talvea ilman pahempia flunssia. Mutta ei tää kesälläkään kiva ole :D

  tata: Voi, sielläkin! Tuntuu kyllä olevan nyt kovastikin liikkeellä, itsekin sain tämän melko varmasti kaverilta. Kiitos, koitan parantua :) Finrexiniä naamaan vaan!

  Jonna: Aww, kiitos :) Kipuisena ekstrakiva saada mukavia kommentteja! Mun kämppää on täällä jonkin verran näkynytkin, mutta voisin kyllä koittaa saada ihan sellaisen kotipostauksenkin aikaan. Tosin nyt täällä on vähän tympeetä, kun on pennun takia matot pois ja kaikenmaailman virityksiä, mutta jossakin kohtaa koitan saada aikaiseksi! :)

  M: Mä harkitsin noita eilen, mutta ei mulla oo kyllä flanellia ja paistuisin tänne tropiikkiin varmaan elävältä :D Mutta tänään on jo parempi fiilis - toivotaan, että tää ois tällästä nopeasti paranevaa sorttia.

  VastaaPoista