tiistai 7. joulukuuta 2010

Varjobileet

Tänään sain pitkästä aikaa kurssikavereitani luokseni käymään. Teemana oli tietysti linnanjuhlien varjobileet. Olimme varanneet paljon hyvää ruokaa ja juomaa, ja koiratkin pääsivät juhlahumusta nauttimaan.

Tältä täällä näytti (kuvat oli pakko ottaa ilman varsinaista tunnelmavalaistusta, joka koostui kymmenistä kynttilöistä ja muista valoista): 

Ruokalistalle mahtui karkkia, suklaata, suolapähkinöitä, kanasalaattia, patonkia, glögiä, viiniä ja...


...karppiporkkanaleivoksia teeman mukaisin koristeluin...


...sekä glögijuustotorttua (Pirkan ohje karppimuunnelmana, hiukan liian miedon makuiseksi jäi)...Mun lempparipuku oli ehkä tämä (ei löytynyt vielä kuvaa edestäpäin):


Kuva; Tiina Jutila, yle.fi

Mainostauon aikana otettiin tyttöjen kanssa yhteistuumin nyt myös se verinäyte Iipusta huomisia labroja varten. Potilas oli yyberkiltisti, eikä juuri toimenpiteestä piitannut, mutta mattea hiukan huoletti. Saatiin sieltä onneksi muutama veripisara lopulta heruteltua, toivottavasti tuo riittää (pitäisi kuulemma ainakin).


Pikku koekaniinirukka putsaa tassua siteen pois saatuaan...


Onneksi neitosen illan pelasti kuitenkin korkeissa hangissa muiden koirien kanssa kirmailu. Kyllä nyt uni maittaa :) Mattekin taitaa tästä painua suihkun kautta unille, että jaksaa sitten aamukahdeksalta herätä labroihin - se onkin päivän ainoa pakollinen ohjelma. Tuntuu kyllä kuin olisi ollut ainakin kahden viikon lomalla, niin paljon ehti tuossa tapahtua. Mutta siitä enemmän sitten joku toinen kerta :)

2 kommenttia:

  1. Voi miten nättiä! :---) Ootko koskaan muuten täällä blogissa kertonut tosta lipusta enempää? Milloin se tuli sulle, miksi ja miten? Siitä olis kiva lukea.

    VastaaPoista
  2. Tackar :) Oon joskus moisen postauksen luvannutkin toteuttaa - josko joululomalla ehtisi näpytellä, kun saa ensin tentit alta pois :)

    VastaaPoista