keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Lomapuuhasteluja

Lähdin eilen porukoiden mukaan Tampereelle tekemään viimeiset jouluostokset. Matkalta mukaan tarttui myös kuusi harjanvartta. Ai miksikö?

Itsetehtyihin agilityesteisiin tietysti! Viisi harjanvartta kului keppeihin (jotka äitini siivousinnostuksissaan tosin jo tuhosi) ja yksi hyppesteeseen. Vanhasta uimalelustani teipattiin rengas :)

Iippu suhtautui uusiin esteisiinsä aika varauksellisesti - ei ilmeisesti luottanut teippausten pitävyyteen tai lattian liukkauteen ;) Mutta onpa tässä vielä aikaa harjoitella!

Suuren osan ajasta tosin nielaisevat nyt erinäiset jouluvalmistelut. Olen yrittänyt nyt saada lahjoja paketoitua ja Iippu on toiminut virallisena valvojana.


Ja kuten kuvasta näkyy, joulusiivous on vielä tekemättä, ja sen aika olisi oikeastaan tänään ;) Mun tehokkain aika illasta ei vain vielä ole koittanut...

Toissapäivänä tekaisin myös uusintayrityksen joulutorttuja. Tähtimallisista ei tuon taikinan kanssa tullut mitään:


...paitsi suuri huvituksen aika S:lle, joka jaksoi huutonauraa tälle "potkurille"ties kuinka kauan :D

Puolikuun mallisista tuli muutama ihan nättikin, mutta näiden koossapitäminen oli hiukan haastavaa ja soijajauho maistui hiukan läpi :/


Osasta päätimmekin tehdä samantien jauheliha-kananmunapasteijoita - niissä tuo soijan maku ei niin edes haitannut! :)  Karppileivonta on monesti just tätä - viisi epäonnistumista johtaa ehkä yhteen menestykseen, josta aiheutuva ilo onkin sitten vähintään viisinkertainen ;) Onneksi mä tykkään haasteista ja soveltamisesta enemmän kuin tiukasta ohjeiden noudattamisesta ;)
Reipasta aatonaattoiltaa, toivottavasti joulustressi ei ole kenenkään vieraana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti