sunnuntai 14. marraskuuta 2010

FFFUUUUU...

Nonni, olihan se aikakin, että tuuli kääntyy mua vastaan. Menneen viikon tiistaina oli A-tarjous, eläinlääkiksen "the" bileet. Meidän ainoita omia, joihin on aiemmin saanut tulla muitakin, mutta nyt systeemeitä on muutettu järjestelytaakan helpottamiseksi... Enihau, tapahtuma oli tosi hyvin järjestetty, ruoka ja juoma (ilmaista) riittivät ja maittoivat, tila oli kiva ja inkkariteemakin yllättävän toimiva. Kiitos siis ykkösille!

Yöunet jäivät kuitenkin tuolloin kahteen tuntiin, koska en halunnut missata Kennelliiton luentoa koirien jalostuksesta seuraavana aamuna klo 10 (Hippoksen luento hevosista aamukahdeksalta jäi kyllä reilusti välistä). Nukuin kotiin päästyäni vielä pari tuntia, mutten missään vaiheessa sen jälkeen enää kirinyt univajetta takaisin, koska piti käydä luennoilla, lukea genetiikan tenttiin (ylihuomenna, jaiks) ja muuta tähdellistä. Niinpä sammahdin sitten eilen illalla kolmeksi tunniksi genetiikan prujujen päälle, eikä siitä nukkumisesta sen jälkeenkään enää tahtonut tulla loppua ennen kuin tänään iltapäivällä, jolloin sitten koinkin toisen takaiskun A-tarjoukseen liittyen.  Tai oikeastaan kolmannen, mutta siitä toisesta en jaksa täällä edes avautua, kunhan veetuunnun keskenäni ja koitan antaa olla.

Aioin nimittäin tsekata kamerastani illan aikana räpsityt kuvat, mutta kas kummaa - etkoilta laukkuuni jäänyt siideritölkki olikin omia aikojaan keksinyt vuotaa sisältönsä laukkuun! Onneksi siellä ei enää ollut muuta tähdellistä kuin tuo kamera, mutta se tosiaan taisikin ryypätä itsensä sammumistilaan, enkä ole saanut sitä enää ravisteltua hereille. Grrrrrreat, just what I needed! Mistä mä nyt uuden kameran hankin? Ei olisi liikaa ylimääräistä rahaa. Etenkään, kun mun pöytäkoneeni on nyt myös sanomassa sopimustaan irti ja sammuilee koko ajan. Virtalähde tai muisti hajalla, sanovat nuo mun datailijapojjaat. Hajotkaa nyt sitten kaikki samaan aikaan, en ois mitään tekniikkaa ikinä halunnutkaan omistaa!

Edellä mainituista syistä blogin pito saattaa nyt hankaloitua hieman. Tällaista kuvatonta tekstiä kun on aika kuiva lukea, eikö? Kohtuuhintaisista kameroista otetaan suosituksia vastaan... tavallaan haaveilen hiukan digijärkkäristä, mutta ne ovat hirmukalliita ja sitä paitsi hiukan hankalia kuljettaa mukana. Toisaalta tahtoisin parempilaatuisia kuvia tänne blogiinkin. Dilemma.

4 kommenttia:

 1. Me ostettiin alkusyksystä uusi kamera, Canonin Powershot SX200IS. Se on toiminut ihan kivasti ja sillä saa huomattavasti parempia kuvia kuin joitakin vuosia vanhemmalla Canonillamme. Eron huomaa! :) Tolla kameralla saa myös suhteellisen hyviä videoita kuvattua. Hintaa oli plussatarjouksessa Anttilassa vielä jokin aika sitten 200e. Toi on kyl ehdottomasti paras pokkarikamera, joka mulla on koskaan ollut. Järkkäriäkin mietittiin, mutta päädyttiin lopulta siihen, ettei kuitenkaan kuvata niin hirveän paljon ja todennäköisesti järkkäri jäisi myös huomattavasti helpommin kotiin, kun sen kuljettaminen ei tosiaan ole kaikkein helpointa.

  VastaaPoista
 2. Heippa! Näin ot, olisi kiva tietää mitä aineita kirjoitit ylppäreissä ja mitä sait niistä arvosanaksi? Niin ja se vielä, että miten ne opiskelijat päätetään, jotka menevät yhteispistekiintiössä ja jotka taas pelkän pääsykokeen perusteella? (:

  VastaaPoista
 3. Kyllä kuvatonkin teksti on ihan mukavaa, ainakin se helpottaa hitaammalla yhteydellä surffaavien lukemista :)

  T: eläinlääkiksestä haaveileva

  VastaaPoista
 4. Janita & Nana: Hei jee, kiitos suosituksista! :) Pitääkin ehdottomasti ottaa selvää, kun ei ole pahan hintainenkaan!

  Anonyymi: Kirjoitin äikän, lyhyen matikan, saksan, englannin, ruotsin, psykan ja uskonnon... ja noooo, aika L-painotteinen oli mun rivi :) Sääli vain, että vähän vääristä aineista! Mutta eipä se estänyt tänne pääsyä, kun jaksoi vain uskoa unelmaansa.

  Mä en muista nyt kummin päin tuo valinta tällä hetkellä menee, kun sitä on välillä muuteltu. Silloin, kun itse hain valittiin ensin yhteispisteiden perusteella tyyliin puolet ja sitten lopuista parhaat pelkän pääsykokeen perusteella. Tiedekunnan sivuilta löytyy kuitenkin tuorein tieto ensi kevään valinnasta :)

  eläinlääkiksestä haaveileva: Okei, hyvä, että jollekin kelpaa :) Uskaltauduinpa sitten tuollaisen pidemmänkin kirjottamaan, saas nähdä riittääkö sen kahlaamiseen kenelläkään motivaatio :D Onko muuten kuvien lataaminen tökkinyt mun blogissa pahastikin?

  VastaaPoista