maanantai 28. kesäkuuta 2010

Orientoitumista


Arki taas pölähti vasten kasvoja kuin sankka pilvi maantiepölyä hellepäivänä. Juhannusviikonlopun loppu sujui sen suuremmitta ihmeittä. Emme päässeet lauantainakaan lähtemään Himokselle tai mihinkään muuallekaan, mikä kieltämättä jäi vähän kaihertamaan. Sunnuntaina kävimme kuitenkin näyttämässä, miten pelataan katu-uskottavaa tennistä, haha...(Ei nyt vaan ollut sattunut mitään urheilullisempiakaan hellekelpoisia vaatteita reissuun mukaan :D)

Pääsin ensimmäistä kertaa kokeilemaan myös frisbeegolfia. Siinäkin mun taidonnäytteet oli vähän kyseenalaisia, koska lapsenkenkiin jääneellä sihdilläni heitän aina vähintään pari metriä ohi kohteesta, ihan sama oliko kyse sitten urheilusta, tyynysodasta tai mielenilmauksesta ;) Hauskan oloinen laji muuten, etenkin jos ei ole turhan ryppyotsaista peliseuraa (tai tekolampia tai elollisia olentoja heittolinjan (plusmiinus 5m) tiellä) :D
Grillailtua, terasseiltua (sillä yhdellä ja samalla terassilla) sekä palvottua aurinkoa tuli nyt kyllä hetken tarpeiksi. Siitä todistaa turvonnut olo ja paikoitellen hummerin värinen iho. Kaunista, huh?

Piipahdimme myös mansikanmetsästys-roadtripilla kurkistamassa (valmennuskurssi)opiston pihapiiriä. Eipä siellä juuri mikään näyttänyt muuttuneen - haikean kotoisaa, vaikka opistoajoista tuntuukin jo olevan pieni ikuisuus...
 


Nyt sitten vain katseet kohti keskiviikkoa ja kauan odotettua tilipäivää sekä elukan tulosten julkistamispäivää (!!!) :) Jännä nähdä, mihin pisterajat tänä vuonna asettuvat ja tietysti, onko joku täälläkin pääsykokeita spekuloineista vastaanottava tittelin "varsa" sitten syksyllä. Muistakaahan tulla kertomaan! :)

15 kommenttia:

 1. Kyllä hermostuttaa tämä tulosten odottelu! 8O Vaikka epäilen, etten pääse, saisi viimein kuulla totuuten eikä tarvis enää jännittää asiaa..:S Pettymys on kyllä silti suuri, jos en pääse.. :C Onkohan mitään mahiksia, että tulokset tulisivat tänään keskiyöllä yliopistohaku.fi sivulle? B) Tiedätkö onko viime vuosina tullut?

  VastaaPoista
 2. Mä elän siinä uskossa, että tiedekunta julkaisee tulokset perinteisesti sivuillaan klo 9, eivätkä näy ennen sitä missään. Ei sillä, että olisin viime vuonna edes osannut käydä urkkimassa mistään yliopistohaun sivuilta :) Mutta eipä ole enää montaa tuntia piinaa teillä jäljellä!

  VastaaPoista
 3. Okei..taidanpa kuitenkin ihan varmuuden vuoksi käydä katsomassa yliopistohausta puolenyön jälkeen ;D Jos tulokset eivät tule yöllä, niin mun täytyy jännätä klo 14:sta asti huomenna töiden takia! =O Tv.S

  VastaaPoista
 4. voi nenä, ei onni osunut muhun. Ellen ole ilmoittanut ettei nimeäni saa julkaista netissä :DD mutta aika epätoivoista! Kyllä harmittaa vaikka olin ihan varma etten pääse.

  -I-

  VastaaPoista
 5. Hiiii, täältä tulee yksi varsa, vihdoin ja viimein. Toive valmistua ennen kuin täytän 30 ei enää kuulostakaan niin utopistiselta.
  Hieno fiilis kyllä.

  VastaaPoista
 6. tadaa, ihme kyllä taisin livahtaa sisään : D
  terveisin marjo (lomittaja)

  VastaaPoista
 7. S: No miten kävi, näkyikö tulokset ja olivatko mieleen? ;)

  I: No voi kurjuus! Ensi vuonna sitten rymisten sisään, jos ei nyt tosiaan tärpännyt! :) Mutta kesä kannattaa kuluttaa joka tapauksessa rentoilun merkeissä!

  untu ja marjo THE lomittaja: MAHTAVAA, upeeta, onnea sylin täydeltä ja tervetuloa! Syksyllä nähdään ja muistakaa liittyä FB-yhteisöön jo nyt :)))

  VastaaPoista
 8. Tulokset eivät tulleet yöllä vaan sitten aamulla..PÄÄSIN SISÄÄN, tämä tyttö on onnellinen!! =) Meni pää pyörälle kyllä tuosta kirjeestä, niin monta asiaa hoidettavana x_x Jos sen asunnon vaikka löytäs, yllättävän vähän oli netissä ilmoituksia, tä apua?? :/

  Itse blogisti ja Iippu oli vihkosessa ;)
  Tv.S

  VastaaPoista
 9. Oi, että! Loistava homma! :) Äkkiä vaan HOASille hakemusta ja Lyyran kautta kurkkimaan ym. :)

  Itse blogisti meni änkemään itsensä tuutoriksi, joten siellä vihkosessa sitten tosiaan killitetään, koira on kuvausrekvisiittaa vai miten se oli... :D

  VastaaPoista
 10. Voi voi voi sentään.. 11 skaalattua pistettä jäi uupumaan.. eli raakapisteinä vielä aika paljon enemmän :(

  tää päivä on menny sellanen puristavan ahdistava tunne rinnassa ja itku kurkussa.. elokuun puolenvälin tienoilla lähden jonnekin aurinkorannalle viikoksi rentoutumaan ja sitten teen itselleni hyvän lukusuunnitelman syksylle ja keväälle.. Ei tässä muukaan auta! Mitä sitä nyt turhaan enää itkemään ja hampaita kiristelemään kun "paskat on jo housussa" :D

  Onnea minunkin puolestani kaikille sisään päässeille! Toivotaan että ensi vuonna pääsen minäkin jo tuutoroitavaksi ;)

  -E-

  VastaaPoista
 11. Kyllähän sen arvasi, että sisään ei tällä kertaa ylettyny. Ärsyttää vaan, ku seuraavalla viikolla on sukujuhlat ja kaikki pääsee päivittelemään asiaa. Vielä kerran yritän, vaikka jo monta kertaa takana ( nyt tuntuu että kaikki ois hanskassa, kunhan vaan onnistus vielä), tota en kyllä kerro kellekään tai tulee lisää päivittelyä selän takana. Mutta onnea kaikille sisään päässeille.

  -H

  VastaaPoista
 12. Onnea kaikille jotka pääsivät kouluun, itse kuulun kanssa niihin jotka joutuvat vielä jatkamaan aherrusta sisään pääsemiseksi:D Olis kuitenkin mukava kuulla vähän että kuinka pirusti porukka lukee/laskee ja mihin asioihin kannattaa kiinnittää erityisesti huomiota ja oletteko käyneet esim valmennuskurssia, eli onko niistä ollut jollekin hyötyä?:) -Kirsi
  Ja niin Nea, sulta kaivattaisiin vinkkejä ;)

  VastaaPoista
 13. E: No voi surku... :( Lohdutuksena voin kuitenkin sanoa, ettei tuo ole sellainen gäppi, etteikö sitä vuoden aikana kurottaisi umpeen, jos vaan voimia riittää rutistukseen! Suurin osahan elukkaan pääsevistä joutuu hakemaan usemman kerran, joten siinä mielessä ne housut ei kuitenkaan vielä lopullisesti ole likaantuneet :D Suunnitelmasi kuulostaa hyvältä - ei kannata uuvuttaa itseään alkamalla heti kesällä paahtaa uudestaan, vaan pitää kunnon breikki :)

  H: Häntä pystyyn ja kuittaat sukulaisille, että jos sisään pääsee vain 15% hakijoista, niin mistään helposta sisäänpääsystä ei ole kyse ;) Itsekin kyllä pelkäsin kertoa juurikin samasta syystä hakuprosessistani kenellekään... etenkin, kun monet eivät tosissaan edes tiedä, ettei lääkiksen pääsykokeet ole mikään läpihuutojuttu. Mutta se on niiden häpeä sitten ;)

  Kirsi: mun "pirusti lukemisesta" on oma postaus täällä: http://tassunjalkiasydamessa.blogspot.com/2010/02/lukurutiineista.html

  ja valmennuskurssista täällä:

  http://tassunjalkiasydamessa.blogspot.com/2009/08/paasykoerumba.html

  Muuten mun vinkkejä pääsykokeeseen löytyy tuolta oikean reunan "pääsykoe"-linkin alta, mutta jos jotain spesifejä toiveita vinkeistä on, niin kerro/-tokaa ihmeessä, niin yritän auttaa :)

  VastaaPoista
 14. Kiitos paljon noi oli menny multa ihan ohi:D -Kirsi

  VastaaPoista
 15. En päässyt :( yksi raakapiste jäi uupumaan. ensi vuonna sitten ehkä. Onnittelut kaikille päässeille! -Jossu

  VastaaPoista