torstai 29. tammikuuta 2015

Talvikoti


Never say never sanoi värien puolestapuhuja, kun kotinsa valkoisella sisusti.

Tänä vuonna joulusta luopuminen oli jotenkin ekstrahaikeaa ja vaikeaa. Olen keksinyt siihen kolme syytä:
1. Uusi koti ei ole ehtinyt vielä nähdä yhtäkään ns. arkisisustusta, koska hyppäsimme suoraan halloweenista jouluun.
2. Joulunalusaika oli tänä vuonna poikkeuksellisen rentouttavaa ja rauhallista, mutta itse joulu vilahti ohi taas liian äkkiä.
3. Tänä vuonna onnistuin vihdoin luomaan sellaisen joulukodin, johon olin täysin tyytyväinen. En siis kehtaa edes tunnustaa, milloin punainen väri kodistamme lopulta poistui.

Ja kuten huomata saattaa, niin ihan kaikista elementeistä en ole vieläkään malttanut luopua. Mutta voihan sitä kai ihmisellä talvikuusikin olla, voihan? Hahah.Jonkun pitäisi varmaan oikeasti jo käskeä mua purkamaan tuo kuusi, mutta O:n täällä viikonloppuna poikennut kaverikin vain totesi, että sehän on melkein jo juhannusväreissä. Ei vissiin tiennyt, että mua ei kannata yllyttää!

Ei mutta totta puhuen, kyllä tuo saa tuosta siirtyä vielä ennen kuin helmikuu koittaa.


Ehkä.


Uutta tässä talvisisustuksessa ovat oikeastaan nuo pallovalot, jollaisista olen kai alitajunnassani haaveillut jo pidempään. Toivoin vain, että löytäisin ne alkuperäisiä halvemmalla, mutta naah - joskus on tehtävä sijoituksia. Ja tämä oli kyllä sellainen sijoitus, johon olemme O:n kanssa olleet molemmat tyytyväisiä.


Toinen juttu, jota ette kai ole vielä nähneet, on tämä meidän sisustustakkamme. Tori-löytö sekin. Haaveilin sellaisesta sisustustakasta, johon olisi saanut ihan oikean tulen, mutta emme onnistuneet löytämään kissaturvallista versiota, vaan päädyimme tällaiseen sähkötakkaan, jolla onkin saanut välillä mukavasti lämpöä tupaan, kun on paleltanut. Jonkinlainen liekkiefektikin siinä pitäisi olla, mutta emme ole vielä löytäneet oikeanlaisia lamppuja, emmekä sellaisia keraamisia halkojakaan. Vaan on se ihan silmää miellyttävä sisustuselementti noinkin.


Lämpöisiä talvipäiviä itse kullekin!

5 kommenttia:

 1. Hei mistä mistä mistä olet nuo pallovalot hankkinut? Haluatko paljastaa? :) Primitiivireaktiona: haluan samanlaiset!
  Teillä on aina niin tyylikästä näissä kuvissa ja sisustusteemojenne vaihtumista on kiva seurata. Olette idearikkaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stockalta ovat :) Ihan joka tavaratalosta ei kai saa, mutta netistä ainakin. Kiitos kivasta kommentistasi :)

   Poista
 2. Ei oo vielä kiire viedä kuusta "kesäteloille". Itse riisuin vasta tänään meidän aidon kuusen koristeistaan ja siirsin sen karisemaan takapihalle, on kuitenkin vielä hyvissä neulasissa niin mun mielestä sopi hyvin alkukevään piristykseksi ja lintujen ihmetykseksi :D Sitten lumien sulaessa voin käydä nakkaamassa rangan tuonne lähimetsään. Teillä on niin kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla, etten ole ainoa joulun venyttäjä :) Vielä joskus meillekin tulee se aito kuusi... <3

   Poista
 3. Kiitos! Nyt asiaa tutkimaan.

  VastaaPoista