sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Valkoisten seinien vastustajia

Tämän kämpän seinät ovat tyypillisesti vitivalkoiset, joten tauluilla on merkittävä rooli kotoisuuden tuojina. Toistaiseksi löytyy aika paljon vain pikaratkaisuina hankittuja sisustusjulisteita, joita olisi myöhemmin tarkoitus kehystää tai hankkia uusia/lisää...

Olisi kiva tehdä sisustustauluja itse kankaasta ja eilen inspiroiduin ihan uusiin sfääreihin katsellessani Marimekon tarjontaa. Ihania!Tästä saisi upean taulun tai verhot olkkariin... limejä lehmiä konitohtorille, nam :) Mulla ei nyt olekaan kuin nuo yhdet limet verhot, pitäis olla kyllä talveks jotkut vaihtarit...Sama toisenvärisenä sopisi kuin nakutettu makkariini...Tai tämä "Unelmia"-kuosi, aivan täydellinen makkarini väritykseen :) Sääli, että ovat niin kalliita... no, tässä joululahjavinkkejä ;)

Paljastan myös suuren haaveiluni kohteen. Tämä taulu sattui silmiini joskus viime talvena ja ajattelin, että jos joskus pääsen elukkaan, niin hankin tämän seinälleni. Vielä ei ole ollut varaa ja sijoitustakin vähän mietin (kyllä se saattaisi sopia keittiön ja kylppärin väliselle seinälle, eikö?), että sopiiko nykyiseen sisustukseen, mutta tästäkin lahjana ilahtuisin suunnattomasti. Jo sille antamani merkitys tekee siitä tunnearvoltaan rakkaan, vaikka se vasta haaveissa onkin:Ilmeisesti tuossa on siis kyseessä jonkin vanhan pariisilaisen (Pariisi, ah <3) eläinklinikan (Clinique Cheron) mainos/kyltti. Ellei sitten ole ihan vain taiteellista hapatusta. Mutta upea joka tapauksessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti