![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgaXLC6ps_JRl6DmbXr_jR3I71HVO3YLjUHSaD_JmoK96QfoYSf8cPquswG5BnYBORSp6eIf4IXinrwYLSWqZjbjAhkqq01jBOutwg36OSZXig0nD61IdWpwbRxIS6_VoMer7zZNxTzj0uQ/s320/DSCN3627.jpg)
* leivitys kananmunalla ja sitruunapippurilla maustetulla mantelijauheella
* paisto molemmilta puolin voissa kullanruskeaksi
* seuraavaksi pannuun sienet, lisää rasvaa ja ruskistetaan sipulin/sipulijauheen ja suolan kera, lisätään kermaa (ja (sulate-)juustoa) tai minun tapauksessani kookosmaitoa, keitellään kasaan ja tarjoillaan kalan kanssa. Herkkua!
Tyyppiaamupala
Moni myös ihmettelee, mitä karppaaja oikein voi syödä aamiaiseksi (ei leipää, muroja, puuroa, vaan):
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiZP5-8nW6bdvTUGu-izXOCxpCpeIlFcb9xucfFirplNwfK5i3JzqYNmGSPdqcJLHfwHrZKKp3Vg1_9pNpqUfrDxbJCsg-ifxq5PgJiKPqg6-pN9XL1gr00V7Nv00xAocHsxHTL_pz-B9Fm/s320/loka24+006.jpg)
* kananmunia/-kokkelia
* pekonia
* nakkeja
* salaattia
Myös partaäijäjugurtti marjoilla on suosittu monien keskuudessa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti