tiistai 10. heinäkuuta 2018

Kevätretki Ranskaan


Maaliskuussa pakkasin laukkuni ja lähdin muutaman päivän visiitille Etelä-Ranskaan yhdessä jokusen muun suomalaisen kollegan kanssa. Matkan aihe liittyi tällä kertaa kissalääketieteeseen.


Sain kahden hengen huoneen - lähinnä varmaan siksi, että koko hotelli täyttyi saman kongressin kävijöistä, joita saapuikin ympäri maailmaa.


Ajatus keväisestä Ranskasta kutkutti etukäteen kovastikin mieltä Suomen pitkän ja pimeän talven jälkeen, mutta eipä sielläkään vielä mitään superlämmintä tai -aurinkoista ollut. Lisäksi päivät olivat niin täynnä ohjelmaa, että aika vähälle jäi lopulta kaupunkiin tai edes hotelliin tutustuminen.


Luennot käsittelivät mm. kissojen ruokintaa, endokrinologiaa ja käyttäytymistä. Osa jäi sisällöltään melko pinnallisiksi, osa syveni hyvinkin tarkkoihin yksityiskohtiin. Eniten kotiinviemisiä taisin kuitenkin kerätä kissojen diabeteksen hallintaan keskittyneestä käytännön työpajasta.Ruoka ja viini olivat laadukkaita, kuten Ranskalta saattoi odottaakin. Vielä kun pääsisi käymään siellä ihan ajan kanssa - edellisestä kerrasta olikin jo 18 vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti