torstai 7. kesäkuuta 2018

Vaunuiltu vappu


Vappuna se ympyrä sitten sulkeutui eli vuosi karavaanarielämää täyttyi. Eipä tuo toki kovin paljon vielä muussa näkynyt kuin että ei tarvinnut miettiä, mihin ilmapallot ripustaa, kun tiesi jo.


Siinä missä viime vuonna tuli vappuna lunta niskaan, saimme tänä vuonna aloittaa vapunaaton juhlinnan aurinkoisella brunssilla. Retkituolit, -pöytä ja telttamatto pääsivät jälleen käyttöön.


 Heliumpallo pitää aina olla! Tänä vuonna se mätsättiin serpentiinin väreihin.


Kun purin tiskejä pöydästä, tuuli päätti lennättää Naksullekin vähä vappufiilistä. 


Iltapäivällä katoin meille munkit ja simat. Loistavaa karppisimaa olemme nyt osanneet tehdä muutaman vuoden ajan - kiitos ahkeran testailun. Tänä vuonna taisin kuitenkin päästä myös aika hyvästä munkkireseptistä jyvälle, sillä ensimmäistä kertaa näistä tuli ihan rinkilöitä. Iltalenkki heitettiin kauniissa järvimaisemissa.


Vesi oli kristallinkirkasta. Samalla pohdiskelimme, olisiko tästä paikasta meille kausipaikaksi. Illan huipensi uikkarisauna, joka karavaanaripiireissä tuntuu olevan melkoinen harvinaisuus, harmillisesti. Meistä olisi ainakin mukavaa käydä yhtä aikaa saunassa ja melkeinpä sitten varaammekin mieluummin oman saunavuoron, kuin hyödynnämme yleisiä miesten ja naisten vuoroja.Onneksi se useimmiten onnistuu. On se lauantaisauna vain sellainen viikonlopun huipennus yleensä.


 Seuraavaksi odotellaankin jo juhannusta, josta taitaakin tulla aivan erilainen kuin aiemmista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti