torstai 6. lokakuuta 2016

The most wonderful time of the year


Heti perään lisää ihania syystunnelmia! Tämänvuotinen syksy on todella hellinnyt kaikkia aisteja ja ruska on ainakin täällä etelässä ollut ihan mieletön. Tuntuu siltä kuin jokainen kasvi pyrkisi tuuppamaan esiin kaikki mahdolliset värisävyt samaan aikaan.


Lauantaina kävimme syyslomani alkamisen kunniaksi pyörimässä Tikkurilan Maalaismarkkinoilla. O halusi muikkuja.


Ja mikäs siinä auringossa istuskellessa ja muikkuja maistellessa.


Tikkurilan uusi tori on laitettu edustuskuntoon ja uusia rakennuksia nousee jatkuvasti. Tavallaan tämä on aika kiva aika asua Vantaalla - todistamassa tätä murrosta.


Koti on pukeutunut petrolin sävyihin ja sohva on uusi. Tai no, on se jo muutaman kuukauden ollut. Ei harmillisesti kovin kissankestävä, joten saattaapi joutua vaihtoon. Harmi, kun tällaisia asioita on niin hankala arvioida kaupassa.


Utusta on viimeisen vuoden aikana kuoriutunut ihan 100 % sylikissa.


Tyyli vaihtelee sujuvasti aina tilanteen mukaan.


Joda sen sijaan on  säilyttänyt paikkansa hartianlämmittäjänä. Melkoisia velikultia

6 kommenttia:

 1. Näissä kiteytyy niin hyvin syksyn parhaat puolet: ruska ja lämpö. <3 Oma lemppari: lämpö! :D Ihanat läheisyyskisut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jea! Mulle kelpaa kyllä vähän viileämpikin keli, kunhan on aurinkoista ja kuulasta :)

   Poista
 2. Ui, paljon ihania juttuja! Hienot syksykuvat ja nuo teidän eläimet on kaikki niin mainioita. Tällä kertaa kissat kyllä veti pidemmän korren, nuo niiden asennot on vaan niin hauskoja!! :D Aurinkoa ja syksyn väriloistoa olen koittanut itsekin ihastella ja fiilistellä mahdollisimman paljon arjen lomassa. Nautin siitä, että on neljä vuodenaikaa ja koitan poimia jokaisesta ne parhaat puolet. (Pakko myöntää, että saatan vähän valittaa kyllä niistä vähemmän mukavista asioista myös.. :P) Ruskan lisäksi syksyn lempijuttujani ovat muuttolinnut ja siilit, joiden bongailu tekee hämärtyneistä koiralenkeistä astetta mukavampia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kissat on kyllä mielikuvituksekkaita, mitä syliin kapuamiseen tulee :P Itsekin tykkään kyllä, kun on vaihtuvat vuodenajat, vaikka välillä etelään muuttamisesta haaveilenkin. Siilit <3 Niitä tosin näkyy täällä enemmän kesäaikaan.

   Poista
 3. Hei! Nyt on ehkä vähän hassu kysymys, mutta voisiko sinulle mitenkään laittaa johonkin sähköpostiosoitteeseen viestiä liittyen eläinlääkäreiden työllisyystilanteeseen? Olisi kiva vaihtaa ajatuksia valmistuneen eläinlääkärin kanssa.

  VastaaPoista
 4. Mulla ei oikeastaan ole mitään ns. julkista sähköpostia tällä hetkellä. Et haluaisi kysyä tässä? :)

  VastaaPoista