sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Minkä kesä kuivaa, sen se kasteleekin


Syksyn vihmoessa vettä ikkunoihin on hyvä tsekata, miltä kesän kauneimmat päivät näyttivät. Kaikki kolme.


Väittävät, että sää on tylsä aihe, mutta kyllä se jaksoi niin paljon harmittaa, että ei sitä auta peitellä. Ja nyt jo - keskellä halloweenin ja joulun odotuksen - on ikävä kesää, aurinkoa ja lämpöä.


Värikkäillä kukkahörsellyksillä mentiin tänäkin vuonna, mutta huonojen kelien myötä sain kukat istuteltua vasta heinäkuun puolella, eikä yrttejä tainnut tulla käytettyä juuri lainkaan...


Ja vaikka kuvissa näyttää kovinkin kuivalta ja lämpöiseltä, paljastaa seuraava kuva, että sateesta ei tässäkään ole ehtinyt vierähtää pitkää aikaa...


Jouduimme täksi kesäksi hankkimaan uuden, joskin edellistä vastaavan altaan, kun edellinen jäi kissan kynsille kakkoseksi kuivuessaan viime syksynä saunalla.


Entiset viholliset ovat nykyisin parhaat kaverit


"He eivät tiedä mitä tekevät" oli hyvä kirja loppuratkaisua lukuunottamatta...


Pihapuumme varmistui tänä vuonna kirsikkapuuksi kukkimalla keväällä kauniisti ja puskemalla loppukesästä punaisia, mutta harvinaisen vetisen makuisia kirsikoita. Liekö imivät kaikki sateet itseensä?


Harvinaisen turhauttava oli tämä kesä säiden puolesta ainakin täällä päin Suomea. Ja reissailumme perusteella vähän muuallakin.


Onneksi sauna lämmittää silloinkin, kun aurinko ei. Jotain positiivista tässä Suomessa asumisessakin

6 kommenttia:

 1. Ihanaa että olet palannut bloggaamisen pariin! Olen säännöllisesti käynyt katsomassa oletko postannut ja vihdoin uusia postauksia, jee!

  Sun blogi on niin kiva kun tää on just sellasta perusarkea :) ihan normijuttuja. Ja mielelläni luen lisää teidän karavaanarielämästä, itse paljon lapsena kiertänyt Suomea mummun ja papan kanssa.

  VastaaPoista
 2. Ihanat auringonpalvojat. ♥ Ja kaunista sisustamista taas. :)

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla :) Kyllä täältä tällä hetkellä taas suhteellisen säännöllisesti tekstiä suoltaa, karavaanausjuttujakin pari kappaletta varmaan vielä :P

  VastaaPoista
 4. Ihanaa kun koirat ovat taas parhaita kamuja<3 ihanaa että jaksoit tehdä töitä heidän sopeutumisen johdosta etkä luovuttanut!

  VastaaPoista