tiistai 8. syyskuuta 2015

Syksy - mikä ihana tekosyy


... sisustaa. Tänä syksynä keväästä asti kodissamme vallinnut hempeä vaaleanpunainen sai väistyä petrolin tieltä. Pienissä yksityiskohdissa on lisäksi kultaa ja messinkiä. Saisi olla ehkä vähän enemmänkin, mutta pikku hiljaa, pikku hiljaa...


Kissojen uusin kiipeilypuukaan ei ole tainnut blogissa vielä vilahtaa. Mikään uusihan tämä ei enää ole - hankittiin ehkä helmikuussa. Puussa ihastutti kerrankin oikeasti puhtaan valkoinen väri. Käyttöaste on ollut kova, mutta pehmusteet saa onneksi helposti puhdistettua. Etummaisin tolppa sen sijaan on jo ihan hapsuille raavittu.


Keittiö on toistaiseksi aika pelkistetty.


Vielä kun saataisiin käytävään valaisin, niin saataisiin vähän kaivattua lisävaloa etenkin ruokapöydän ääreen.


En ole vielä ihan päättänyt, miten kiva tuo petroli nyt sitten lopulta on. Tuntuu kovin tummalta hempeän vaaleuden jälkeen. Vaan niin kai syksyllä kuuluukin?

8 kommenttia:

 1. Näyttääpä kivalta :) mukava lukea näitä sun sisustuspostauksia pitkästä aikaa!

  -Heidi

  VastaaPoista
 2. Toi petroli on just ihana! Ihmettelen vaan miten saatte pidettyä "ylimääräiset" tavarat noin hyvin piilossa, olis kiva itsekin oppia tuo taito.. :)

  Tykkään kovasti kaikista aiheistasi, ja blogin monipuolisuudesta. Ymmärrän, ettet voi työstäsi juurikaan kirjoitella, mutta olisi kiva lukea siihenkin liittyviä juttuja aina silloin tällöin. Välillä ainakin mietin, että miltäköhän sinusta nyt tuntuu, valmiina eläinlääkärinä. Varmaan opiskelun kautta kuva eläinlääkärin työstä on muokkautunut pikkuhiljaa, mutta mitkä asiat unelmasta pitävät paikkaansa (ja mitkä mahdollisesti eivät). Kiinostaisi myös ihan yleisluontoisesti minkälaisia hommia (klinikka)eläinlääkärin työhön kuuluu sen lisäksi, mitä tulee itse nähtyä kun seurailee eläinlääkäreiden toimia omien lemmikkien parissa. Väkisinkin myös tulee mietittyä, että mitä asioita eläinlääkäri toivoo omistajilta, kuinka teidän työtänne voisi helpottaa? Ymmärrän erittäin hyvin, jos vapaa-ajalla miettii mieluummin ihan muita kuin työjuttuja, mutta uskaltauduin kuitenkin tämmöisiäkin ehdottamaan. :)

  Mukavaa syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jatkuvaa järjestelyä ja taistelua kaaosta vastaanhan se vaatii :D Itekin oon yrittänyt opetella sitä vasta n'äin "vähän vanhemmalla iällä" :D Kiva idea, jotain tuollaista yleistä kai voisinkin kirjoitella :) Laitetaan mietintämyssyyn.

   Poista
 3. Onpa mukavan näköinen tuo raapimapuu! Mistä se on hankittu? Meillä alkaa olla vasta pari vuotta sitten hankittu jo niin loppuun raavittu ja vinksallaa vähän joka suuntaan, että pitäisi löytää pojille uusi tähystystorni. En vaan tiedä mistä löytyisi tarpeeksi tukeva tuolle seitsemän kiloiselle löllölle, joka ei ole järin ketterä puuhun syöksyessään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Zooplussalta :) Melkoisen tukeva, eli voisi mennä isommallekin kaverille!

   Poista