perjantai 21. elokuuta 2009

Tuleva kämppä

Eläinlääkiksen opintojen myötä edessäni on siis todennäköisesti jo ensi viikolla muutto Vantaalle. Tuleva kämppäni on pieni (40,5-neliöinen kaksio) terassilla. Vuokra 356e/kk sis. veden, sähkön ja netin. Kämppä on toiminut opiskelijoiden kotina oletettavasti koko ikänsä, joten erilaisia kulumia ja kolhuja sekä läiskiä löytyy. Toivottavasti osa näistä on oveluudella peitettävissä ;) Kaiken kaikkiaan olen kuitenkin kokonaisuuden hinta-laatu -suhteeseen varsin tyytyväinen. Ohessa muutamia kuvia.



Iso aidattu terassini. Täällä tullee majailemaan polkupyöräni, jahka sellaisen jostakin oman varastettuni tilalle löydän... Myös joku parvekekalustesetti täytynee hankkia, jos tänne pidemmäksi aikaa asumaan jään. Mutta näin syksyä vasten se ei liene välttämätön. Talon väri on mielestäni ruma (sinappi), mutta kai tuon kestää :)



"Eteinen" on osa keittiötä - toisin sanoen hattuhylly ja kenkätelineelle sopiva kolo. Hattuhyllylle pääsevät muuttamaan pääosin lahjaksi saatu siilikokoelmani sekä pipoille, huiveille ym. pyhitetyt rottinkikorit (on mielestäni turhan epäsiistin näköistä, jos em. asusteet majailevat hattuhyllyllä sikin sokin :D).



Keittiö kaapit avoinna. Kovin valkoista on, mutta sisustusvärinä tulee keittiössä toimimaan totuttuun tapaan pinkki. Uusi matto on jo ostettukin (n. 7e hintaan) ja jotain muuta pientä pinkkiä, mutta verhot vielä uupuvat. Jääkaapin päällä on mikron mentävä aukko. Vähän pinnoissa on vielä puunattavaa, mutta kyllä se siitä. Tiskialtaista toinen on ihan mini, mikä vaikeuttaa kenties tiskausta hieman. Sen sijaan lasku- ja säilytystilaa on ruhtinaallisesti tämän hetkisiin tiloihin verrattuna.



Käynti kylppäriin/vessaan (jääkaapin oven takana), olkkariin (oikean puoleinen) ja makkariin (vasemman puoleinen ovi). Kaikkialla edelleen valkoista.



Makkari ja olkkari ovat samanlaiset käytännössä (n. 11 neliötä kooltaan) ja pitkän mallisia, eli vaikeita sisustaa ;) Näiden keskinäisen järjestyksen päätin sillä perusteella, että siistimmästä huoneesta tuli "edustustila" eli olkkari. Sijainnin perusteella juuri päinvastainen järjestely olisi ollut parempi.



Ainoana kiinteänä kalusteena kummassakin vaatekomerot (ovet hieman iskuja saaneita + tarranjälkiä sisältäviä), joissa peilit sisäpuolella sekä vaatetangot - loistavaa. Molempien huoneiden ovet olisivat lukittavat, mutta minulla ei ole lukkoihin avaimia. Kämppäni voisi siis toimia kaverikämppänä, vaikka onkin hieman pieni ehkä siihen tarkoitukseen. Valkoisuuden keskelle olisi tarkoitus tuoda pirteyttä raikkain värein: makkarista tulee taivaansininen ja olkkarista tuttuun tapaan lime-keltainen. Tuohon keltaiseen väriin olen jo hieman kyllästynyt, mutta minkäs teet kun sohva on keltainen :P



Eniten harmaita hiuksia aiheuttava huone on kylppäri. Se on järjettömän suuri, yksi suuri kulmaus jää lähes hyödyntämättä. Mieluummin olisin hyödyntänyt nuokin neliöt missä tahansa muussa huoneessa. No, ehkä sinnekin vielä jotakin keksii. Kylppäri saa edelleen olla oranssi (väri, jota inhoan), koska kaikki kylppäriesineeni ovat tällä hetkellä sen värisiä. Kaksi edellistä kylppäriäni ovat nimittäin omanneet persikan/oranssin sävyiset seinät. Hieno suihkuverho ("Nemo"-aiheinen) ja matto ovat uusimpia hankintoja tänne.

Kova into olisi jo päästä muuttamaan ja sisustamaan :) Eiköhän siitä ihan kiva tule!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti