lauantai 1. elokuuta 2009

Esittely


Tätä kirjoittaessani en vielä tiedä, mihin suuntaan tämä blogini tulee kehittymään, mutta pää on ideoita täynnä. Ennen kaikkea haluan kirjoittaa tätä itselleni, dokumentaatioksi eletystä elämästä, joka lähitulevaisuudessa tulee omalla kohdallani mullistumaan täysin. Olen nimittäin ensimmäistä kertaa elämässäni muuttamassa pois kotipaikkakunnaltani, opintojen perässä. Kaupunki, johon muutan, on Vantaa ja opintoni aloitan Helsingin Yliopiston eläinlääketieteellisessä tiedekunnassa. Osittain tarkoituksenani onkin valottaa "elukassa" opiskelun arkea kyseisestä ammatista haaveileville (tiedän, että teitä (eli meitä) on paljon!)

Lisäksi aion postailla juttuja syömisistäni ja kokkailuistani. Olen alakarppaaja eli noudatan vähähiilihydraattista ruokavaliota oman hyvän olon ja terveyden vuoksi. Aloitin kyseisen ruokavalion ~tammi-helmikuussa 2008, eli karppausta on nyt takana puolisentoista vuotta, eikä loppua näy :)

Mitä todennäköisimmin juttuja tulee ilmestymään myös ajoittaisista askartelu- tai sisustusinspiraatioistani, rakkaista lemmikeistäni (shetlanninlammaskoira, afrikkalaiset kääpiösiilit, akvaariot...), erinäisistä ex tempore -retkistä, ehkä myös leffoista ja muusta elämääni koskettavasta. Kun nyt olet tänne syystä tai toisesta eksynyt, toivon että viihdyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti