maanantai 31. elokuuta 2009

Syksyä ilmassaEilen täällä kävi korvaamattomia auttajia (suuri KIITOS!), joiden avustuksella sain sängyn, tv-tason ja kirjahyllyn kokoon, verhoja, mattoja, uuden toimivan digiboksin, lamput kattoon, siilitalon... you name it. Siinä menikin sitten koko päivä, mitä nyt aamusta kävin vähän ostoksilla ja ihmettelemässä ison kaupungin menoa.

Tänään siivoilin vielä lopun kämppää, imuroin, luuttusin, pesin ikkunat, puunasin... Nyt tämä on ihan asuttavassa kunnossa jo, ehkä jotain pikkuhankintoja vielä tehtävänä, mutta muuten aika valmista :)

Käytiin myös Iipun kanssa tutustumassa lähiseudun lenkkipolkuihin, kun oli ensimmäinen aurinkoinen (ja ihanan kirpeä syksyinen) päivä täällä olon aikana. Kävimme siis ihmettelemässä jokivartta tuolla pellon keskellä, seikkailimme hieman tuolla kävelyteillä ja lopulta löysimme kivan pienen metsäpolun pätkän.Huomenna olisi sitten eka tutustumispäivä yliopistolla, eli orientoiva viikko alkaa. Bussikorttia en saanut, koska matkakeskus oli perjantaina mennyt aikaisin kiinni. Huomenna siispä kertalipulla Viikkiin ja uusi yritys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti