sunnuntai 16. elokuuta 2009

Nykyinen kämppä

Muutama kuva nykyisestä 26 neliön yksiöstäni, jossa olen viihtynyt erinomaisesti, vaikka muutinkin tänne 59 neliön kaksiosta. Vuokrakin on ollut suht alhainen (280e/kk) melko keskeiseen sijaintiin nähden. Kaupat ja bussipysäkit (tärkeää, kun kävin valmennuskurssilla naapurikaupungissa) ovat aivan kävelymatkan päässä. Silti täällä on ollut kovin rauhallista ja talon äänieristys on hyvä. Kämppäni on myös varsin hyvässä kunnossa.



Yleisnäkymä. Pääväreinä lime ja keltainen.



Lattialle kuuluisi vielä kelta-valkoinen matto, mutta se on kuvaushetkellä odottamassa pesua, kun eräs pieni karvakorva päätti hieman laatoittaa sitä yhtenä aamuna :P



Keittiökomerosta avautuu olo-/makuuhuoneeseen ikkuna, mikä on mielestäni kiva kämppään valoisuutta luova yksityiskohta. Parisänkyä tänne ei näiden huonekalujen kera mahdu, joten tuollaiseen 80-senttiseen oli tyydyttävä.



Sohva tosin on kahden hengen vuodesohva. Sen vasemmalla puolella pilkottaa siilikaappini eli kahden afrikkalaisen kääpiösiilini koti, joka on omin pikku kätösin rakennettu uutena ostettuun kaksioviseen vaatekaappiin. Siinä hyllyt toimivat kerroksina, joita toisiinsa yhdistävät puiset rampit.



Keittokomero on pieni (etenkin työtasoiltaan ja kaappitiloiltaan), mutta pinkki :)



Eteinen on pitkä käytävä, jolla sijaitseekin oikeastaan kaikki säilytystilani eli nuo korkeat kaapit. Hattuhyllyllä kuuluisi olla kolme koria ja siilipehmot sitten niiden väleissä, mutta koska jätin viime visiitillä yhden koreista jo Vantaan kämppään, on siileillä vapaamuotoinen järjestäytyminen käynnissä tässä kuvassa ;)



Vessa/kylppäri on värimaailmaltaan oranssi. Tätä suuntaa ajattelin jatkaa myös tulevassa kämpässäni, kun kerran kaikki pyyhkeet ym. jo kyseistä väriä edustavat. Rehellisesti sanottuna kuitenkin oranssi on ykkösinhokkivärini ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti