tiistai 9. heinäkuuta 2013

Summer in the city


Heippa taasen! Viikonloppu meni jälleen tiivisti töissä ja viettelen vapaapäiviäni näin alkuviikosta. Ajattelin tulla jakamaan muutaman arkisen, kesäisen kuvan menneen viikon varrelta, vaikkei tässä mitään sen kummempaa olekaan ehtinyt tapahtua.Helteet jatkuu, mutta mä olen yhäkin vain kalpea. Auringonotolle ei vain tunnu riittävän aikaa tai energiaa. Koruja tulee pidettyä vain näinä harvoina vapaapäivinä. Tällä kertaa korviin pääsivät killumaan itsetekemäni sheltti-silhuetit.


Oli pakko tehdä tuota mansikka-halloumisalaattia uudestaankin. Se oli niin makoisaa ja kesäistä! Lisäksi O loihti maailman parhaimpia täytettyjä herkkusieniä - ihanan tiiviitä, rapeita ja ilman hammastikkuja tai sen kummempia virityksiä koossapysyviä. Nimitin oitis herran meidän uudeksi herkkusienivastaavaksi.

Otin myös kerrankin kameran mukaan lähtiessämme Iipun kanssa ulos. Tämän vanhemman neidin kanssa olemme nyt keskittäneet lenkkimme useimmiten ihan kotimaisemiin, sillä oudoilla poluilla neiti tuppaa vain hölköttelemään tiukasti kantapäissämme kiinni, sen sijaan että tutkailisi juurikaan maastoa. Iippu ei myöskään leiki leluilla tai suostu koskemaan veteen, joten uimareissuista on turha haaveilla. Toki vaihtelun vuoksi olemme käyttäneet Iippua myös pyörälenkeillä ja metsäretkillä mm. Haltialaan, mutta en ole ihan varma, miten paljon neitonen niistä todellisuudessa nauttii.

Iltalenkin satoa

Yksi rakas asia mummelilla kuitenkin on ja se on pallo. Tarpeeksi iso sellainen. Mikään muu ei saa Iippua syttymään samalla tavalla. Niinpä pyrimmekin piristämään rouvaa palloleikeillä säännöllisin väliajoin.Pallon pelaamisen Iippu on oppinut jo kasvattajansa luona, sillä tämän tytär pelasi jalkapalloa ja opetti pennut taitaviksi pallonkäsittelijöiksi. On jotenkin liikuttavaa, että tämä rakkaus on säilynyt pienen koiran sydämessä jo pian kahdeksan vuotta.

Katsokaa vaikka:Videon saa näkymään parempilaatuisena klikkaamalla videon alapalkin oikean reunan ratas-symbolin kohdalta sen HD-muotoon.

4 kommenttia:

 1. Ihana video ja tosiaankin hienoa pallonkäsittelyä Iipulta. Vielä jos sen opettaisi tekemään maaleja niin tuostahan saisi hyvän uuden koiraurheilulajin koiratanssien sun muiden rinnalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jea ja jos en ihan väärässä ole, niin ilmeisesti Iippu on sen joskus osannutkin! :D Me ei kylläkään olla sitä skilliä saatu missään vaiheessa esiin :)

   Poista
 2. Ihana nähdä Iippuakin välillä! Oon vähän surkutellut, että eikö se ikinä pääse mihinkään, kun kaikilla kivoilla retkillä on aina vaan Taikkis kuvissa. Suloinen pallomummo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä pyllystä tää meidän tilanne, kun joutuu toista aina jättämään kotiin, mutta on puntaroitava, että kumpi saa mistäkin enemmän irti :( Paremmista ajoista haaveillen...

   Poista