keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Hiljaa virtaa Vantaa


Nämä kauniit kesäpäivät ovat nähtävästi saaneet mut aktivoitumaan kuvailun ja sitä myöten myös postailun saralla. Tässä eilispäivän lenkkikuvia.

Eksyimme sattumalta uusiin, kivoihin maisemiin Vantaanjoen varteen. Yläjuoksullahan tuli pörräiltyä suhteellisen aktiivisesti Vantaa-vuosinani (snif) ja alajuoksu Vanhankaupunginkoskella on niinikään tuttu. Sen sijaan nämä Oulunkylän seudut eivät aiemmin olleet herättäneet juuri kiinnostustamme - lukuunottamatta satunnaisia muuttohaaveita erityisesti O:n puolelta.


Näihin kalliomaisemiin ihastuin kovasti! Ei ollenkaan hullumpi paikka paistatella aurinkoa. Miksi Vantaalla joenvarsi koostui vain pelloista?

Lisäksi vastarannalla häämötti uimaranta ja kallioon kiinnitetty uimahyppypaikka. Olin kyllä kuullut, että Vantaanjoessa uitetaan koiria, mutta että ihan ihmisiäkin? Vau. Ei hullumpi asuinpaikka ollenkaan.

Kiva pörrötukka suihkun jäljiltä :D


Ihana auringonlasku, jälleen kerran!


Eipä mulla muuta kuin että aina ei tarvitse lähteä niin kauaksikaan! Vapaita kämppiä Ogelista, anyone? :D

4 kommenttia:

 1. Hei, miun huudit ja vakiolenkkipolku :-D Oisimpa tullu eilen vastaan, olisi ollut ihanaa nähdä koira omin silmin, onko se livenäkin niin söpö kuin kuvissa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooooi, oon kyllä vähän kateellinen noista huudeista! :D Iippu on varsin söpö mummeli, mutta koska toisten koirakoiden ohituksissa olisi yhä toivomisen varaa, me pyritään helposti ottamaan hiukan etäisyyttä ja tiukka namikontakti ohituksiin :P Ihan vain, ettei tarvitse ihmetellä, jos tulevaisuudessa todella satutaan samoilla poluilla törmäämään! ;)

   Poista
 2. oliko nämä kuvat vantaalta vai ogelista? Itse vilkuilen ogelin kämppiä nääs :D

  VastaaPoista