maanantai 18. maaliskuuta 2013

Sunny Sheepdog


Olen monta kertaa koirien kanssa ulos lähtiessäni miettinyt, että pitäisi asetella koirien koulutusnamit jotenkin helposti mukaan napattaviksi. Useimmiten käytän nameina ihan tylsästi vain nappuloita, koska Iipulla on vanhemmiten alkanut ilmetä lievää herkkävatsaisuutta.

Taannoin kotipuolessa poiketessamme pengoin hiukan vanhoja lelulaatikoitani ja löysin sattumalta kolme pientä sheltti- tai collie-figuuria ja siitä se ajatus sitten lähti.


Maalasin muovisen koirahahmon ja kurkkupurkin kannen aurinkoisen keltaiseksi ja kiinnitin koiran pikaliimalla paikoilleen. Aika monta maalikerrosta siinä saikin sutia, ennnen kuin saavutin jotakuinkin tyydyttävän lopputuloksen.

Lisäksi maalasin liitutaulumaalilla purkin kylkeen etiketin.


 Sijoitin purkin eteisen laskutasolle, jolta on helpointa napata lisää taskun täytettä ulos lähtiessä.


Kiva pieni väripilkku!

6 kommenttia:

 1. Ihana ajatus! =) Itse en edes osaa askarrella ja sisustussilmäni on olematon, joten on kiva saada vinkkejä blogistasi. Jos nyt koskaan pääsen mitään toteuttamaan.. ;) Eikä meillä edes ole tarpeeksi korkeaa tasoa, johon tuollaista ihanaa purnukkaa uskailtaisi jättää. Melko ahne tuo aussieneiti ja kissa osaa olla aika.. raivostuttava ja se tiputtaa isompiakin esineitä alas pöydiltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, enkö oo muka vastannut näihin :o

   Meillä on kyllä varmaan jotenkin erikoisia kissoja, kun ei ne juuri tiputtele mitään, mitä nyt vahingossa joskus jotain. Astelevat varsin elegantisti yli ja riekkuminen tapahtuu kiipeilypuissa/lattialla/sängyllä/sohvalla :D Mutta hei, tuollaisessa lasipurkissa on kyllä haastetta jo aussiellekin ;)

   Poista
 2. Voi ei, aa! Aivan KAMALAN ihana :))

  VastaaPoista
 3. http://nelluankka.blogspot.fi/2013/04/robin-thicke-blurred-lines.html <- Tein oman versioni purkista, mainitsin ja linkkasin ettei idea ole omani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten kiva kuulla, että joku on inspiroitunut ja vielä kivempaa nähdä hieno tuotoskin oikein! :) Kiitos tästä, hieno on ja piristit päivääni! :)

   Poista